Ελλάδα

Λιγνάδης καταγγελίες: Ο διάλογος με τον αστυνομικό – Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια

Λιγνάδης καταγγελίες: Ο διάλογος με τον αστυνομικό – Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια
Λιγνάδης καταγγελίες: Το ερώτημα που προκύπτει είναι το γιατί δεν πήγε απευθείας στην Εισαγγελία που κάνει την έρευνα και πήγε στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης λοιπόν, εναντίον του οποίου εκκρεμούν αρκετές καταγγελίες, ανέβηκε στον δέκατο όροφο της ΓΑΔΑ, μαζί με τον δικηγόρο του, και ακολούθησε, σύμφωνα με το cnn, ένας διάλογος με τον αστυνομικό.

«Από τον έλεγχο που κάναμε δεν έχουμε διαπιστώσει να μας έχει σταλεί κάτι από την Εισαγγελία. Εμείς δεν κάνουμε κάποια έρευνα, ούτε γνωρίζουμε κάτι για την υπόθεση, απλά η υποχρέωσή μας είναι να εκτελούμε τα εντάλματα», φαίνεται πως σχολίασε ο αστυνομικός.

«Παρακολουθώ ότι έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ότι είμαι στη διάθεση των Αρχών», φέρεται να απάντησε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, άφησε την κάρτα με το τηλέφωνο και τα στοιχεία του και επανέλαβε ότι εάν αποφασίσουν οι δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα είναι στη διάθεσή τους. Λίγο αργότερα, αποχώρησε.

Πάντως, οι αρχές ασφαλείας διατύπωσαν το ερώτημα γιατί ο κ. Λιγνάδης δεν πήγε απευθείας στην Εισαγγελία που κάνει την έρευνα και πήγε στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Θυμίζουμε πάντως, πως ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20 Φεβρουαρίου) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Και φαίνεται πως οι εξελίξεις που σχετίζονται με την υπόθεσή του, «τρέχουν» και σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσιάστηκε μαζί με τον συνήγορο του, με σκοπό να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η Αστυνομία είναι έτοιμη ώστε σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη ακόμα και σήμερα, να δράσει άμεσα. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών είναι έτοιμος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του μηνυόμενου, χωρίς να περιμένει την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ.

Σημειώνεται πως μια ακόμα κρίσιμη κατάθεση για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον επιφανή ηθοποιό – σκηνοθέτη έλαβε χθες αργά το βράδυ ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος. Μετά την κατάθεση γυναίκας που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα μάρτυρα που προτάθηκε από τον 25χρονο ο οποίος κατέθεσε μήνυση για βιασμό που υπέστη από τον καταγγελόμενο το 2010 ενόσω ήταν 14 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments