Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/02/21].

Κριός

Πετάξτε το παλιό και αγκαλιάστε το καινούργιο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αλλάξετε την ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε νέα και συναρπαστικά πράγματα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μια ξαφνική συνάντηση με κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις. Το όπλο σας στο φλερτ μπορεί να είναι η ικανότητά σας στις συζητήσεις αλλά τώρα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη γοητεία σας και το στυλ σας για να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχετε πολλούς άσους στο μανίκι σας και τώρα ξέρετε ακριβώς πώς να τους χρησιμοποιήσετε.

 Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει έναν φρέσκο αέρα στις σχέσεις σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε την ερωτική σας σχέση και να αποφασίσετε αν υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας. Υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε, κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν ή κάτι που σας απασχολεί και θέλετε να το μοιραστείτε; Αυτή είναι ευκαιρία σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε και φαίνεστε υπέροχα. Αξιοποιήστε την καλή σας διάθεση, βρίσκοντας το κατάλληλο άτομο για παρέα. Αν έχετε λάβει κάποια πρόσκληση ανταποκριθείτε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα και να φλερτάρετε. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει κάτι καινούργια στην ζωή σας. Ίσως μια νέα σχέση; Είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε μερικά τολμηρά βήματα προς τα εμπρός και να ρωτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει τι σκέφτεται για την μεταξύ σας επαφή. Επωφεληθείτε από την φλογερή ενέργεια της μέρας για να προσθέσετε λίγο πάθος και ζεστασιά στην προσέγγισή σας.

 Παρθένος

Μερικές φορές, το υπερβολικό πάθος μπορεί να σας τρομάξει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σας αφήνει πολλές επιλογές, καθώς υποκύπτετε σε μερικά έντονα συναισθήματα. Δεν βλάπτει αν για μια φορά αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει ακόμη και αν χρειαστεί να δείξετε τα ελαττώματά σας. Πού ξέρετε; Μπορεί τελικά να σας αρέσει.

 Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε μια έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη σχέση. Έχετε κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους δημιουργήσατε την συγκεκριμένη σχέση αρχής εξαρχής και πλέον μπορείτε να παραδεχτείτε ότι τα κίνητρά σας δεν ήταν καθαρά συναισθηματικά. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς τόσο με το εαυτός ας όσο και με τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ουσιαστικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αν δυσκολευόσασταν να αφοσιωθείτε ήρως στην τελευταία σας ερωτική σχέση, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η στάση σας βελτιώνεται. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να χάσετε κάτι που μπορεί να αποδειχθεί υπέροχο και να σας κάνει ευτυχισμένους.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι ίσως πρέπει να επανεξετάσετε μια απόφαση που πήρατε χωρίς να την πολυσκεφθείτε. Μπορεί να μην είχατε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ή απλά να είχατε πολλά στο μυαλό σας και να μην εξετάσετε ενδελεχώς το ζήτημα. Σήμερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να εξηγήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας τους λόγους που καταλήξατε σε αυτή την απόφαση.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση, να χαλάσει και να ξαναφτιάξει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί να σκεφτείτε σοβαρά την σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο μια τα βρίσκετε και μια τα χαλάτε. Φαίνεται ότι κανείς από τους δυο σας δεν ξέρει τι θέλει. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε ο ένας από τον άλλον.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη ευκαιρία να εκφράσετε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο το πώς αισθάνεστε για αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε πότε θα πρέπει να κάνετε την κίνησή σας ή αν θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να σας προσεγγίσει. Μην περιμένετε πολύ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην παίρνετε ρίσκα.

Ιχθύες

Οι αλλαγές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει πώς μια συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να ωφελήσει την σχέση σας. Ίσως εσείς και το ταίρι σας βλέπετε ένα θέμα με διαφορετικό τρόπο ο καθένας και για αυτό διαφωνείτε διαρκώς. Αν ξεκαθαρίσετε αυτή την παρεξήγηση, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments