Αθλητισμός

Βόλος Απόλλων Σμύρνης: 2-0

Βόλος Απόλλων Σμύρνης: 2-0
Βόλος Απόλλων Σμύρνης: Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό.

Σήμερα έπαιξε ο Βόλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με το ματς να λήγει 2-0 υπέρ των γηπεδούχων στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο,

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον τερματοφύλακα Κλέιμαν και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μήτογλου πρόλαβε να διώξει τη μπάλα και να σώσει την εστία της ομάδας του.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη και αξιοποίησε ο Τάσος Δουβίκας, σημειώνοντας το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μα ο Νίνης δεν βρήκε στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα κατάφεραν όμως στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, καθώς το σουτ του Ριένστρα κόντραρε και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Κλέιμαν εξουδετέρωσε δύσκολα το φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 64ο λεπτό και στο 75ο λεπτό ο Ισραηλινός τερματοφύλακας πρόλαβε να διώξει προ του Μουνιέ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη του Βόλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86ο λεπτό Σάντσες), Νίνης (65ο λεπτό Τέκιο), Μαρτίνες (46ο λεπτό Μπαριέντος), Περέα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46ο λεπτό Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72ο λεπτό Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (60ο λεπτό Μαρκ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72ο λεπτό Μουνιέ), Φατιόν (59ο λεπτό Λαγός).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, καθιστούν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ένα ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο ακόμη δύο φορές στη διάρκεια των Play Off. Εντός έδρας υποχρέωση και για τον ΠΑΟΚ που περίμενε στην Τούμπα την ανεβασμένη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κλεισμένο και νέο ραντεβού για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3) ολοκληρώθηκε)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1) ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments