Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άρης: 1-1

Ολυμπιακός Άρης: 1-1
Ολυμπιακός Άρης: Ισόπαλο το αποτέλεσμα του αγώνα.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετώπισε τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός, με το σκορ να λήγει 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, κατέστησαν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική του απώλεια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη φετινή Super League. Χάρη σε πέναλτι του Μήτρογλου στο 83ο λεπτό, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους πρωταθλητές, που είχαν προηγηθεί στο 40ο λεπτό με τον Φορτούνη.

Οι Πειραιώτες έμειναν για πρώτη φορά φέτος χωρίς νίκη σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό), ενώ είδαν τους Παπασταθόπουλο και Βρουσάι να τραυματίζονται, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς του Europa League με την Αϊντχόφεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46ο λεπτό Ρέαμπτσιουκ), Ανδρούτσος, Καμαρά (76ο λεπτό Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Μασούρας (59ο λεπτό Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (59ο λεπτό Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι (29ο λεπτό Βαλμπουενά), Χασάν

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (58ο λεπτό Μπρούνο), Μπερτόλιο (84ο λεπτό Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (58ο λεπτό Μαντσίνι), Μάνος (66ο λεπτό Μήτρογλου)

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3) (ολοκληρώθηκε)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1) (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments