Ελλάδα

Περιστέρι καθηγητής: Κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή επί χρόνια και συνελήφθη

Περιστέρι καθηγητής: Κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή επί χρόνια και συνελήφθη
Περιστέρι καθηγητής: Άλλη μία αποκάλυψη για περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, αυτή τη φορά από καθηγητή.

Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, αυτή τη φορά σε σχολείο. Ειδικότερα, σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για 62χρονο καθηγητή που διδάσκει σε σχολείο στο Περιστέρι, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα παιδί από την ηλικία των 8 ετών και για επτά ολόκληρα χρόνια.

Ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, συνελήφθη το Σάββατο, μετά από ένταλμα που βγήκε σε βάρος του, καθώς ο 15χρονος πλέον μαθητής, κατέθεσε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Το έκανε επί 7 χρόνια

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο καθηγητής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να κακοποιεί το παιδί, παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων. Ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων συνεχίζονται καθημερινά, με την υπόθεση που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του πανελληνίου να είναι αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα περάσει το κατώφλι της αρμόδιας ανακρίτριας την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου.

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας και για τον Παύλο Χαϊκάλη (η πέμτη σε αριθμό). Σε αυτή, η καταγγέλουσα ηθοποιός περιγράφει λεπτό προς λεπτό, τον εφιάλτη τον οποίο έζησε στα χέρια του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος προσπάθησε να την βιάσει αλλά και την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του. Η συγκεκριμένη καταγγελία κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη (16/1), στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments