Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανέβασε τη φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανέβασε τη φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα likes έπεσαν «βροχή».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από από δίμηνη διαδικτυακή απουσία, καθώς η πρώτη της ανάρτηση μετά τις 22 Δεκεμβρίου, έγινε την Ημέρα των Ερωτευμένων, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή, δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram τη φωτογραφία που δεν φανταζόταν κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη δημοσίευσή της, για την οποία πήρε πολλά likes και comments, τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα μαύρο, κοντό, στενό φόρεμα το οποίο ολοκληρώνει με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και την ίδια να κάθεται στην άκρη της σκεπής, στην οροφή κατοικίας.

Με- φαινομενική τουλάχιστον- άνεση κοιτά τη θέα και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για το τέλειο κλικ με τα likes να ξεπερνούν τα σαράντα χιλιάδες ενώ στα σχόλια οι χιλιάδες ακόλουθοί της αναφέρονται στο πόσο όμορφη και χαλαρή είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και με τη διαδικτυακή της δραστηριότητα να συνεχίζεται, απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος βάζοντας τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και μιλώντας ανοιχτά για το ζήτημα που την αφορά μέσα από ένα βίντεο στο Ιnstagram της.

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν έγκυο τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και εκείνη ξεκαθάρισε τελικά τη συμβαίνει. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, απέφευγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και να απαντήσει ανοιχτά στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη.

Και ενώ οι μέρες περνούσαν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να κάνει μια μικρή αποχή από τα social media, κάτι που στάθηκε αφορμή για νέα σχόλια περί εγκυμοσύνης. Μα η απάντηση ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα. Όσο αφορά στην εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα… Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments