Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [22/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [22/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [22/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [22/02/21].

Κριός

Μερικές φορές γίνεστε πολύ πεισματάρηδες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά ιδιαίτερα τα πράγματα ούτε για εσάς ούτε για τον/την σύντροφό σας, καθώς υπάρχει η τάση να κολλάτε στις απόψεις σας. Θα μπορούσατε, ωστόσο, να το χρησιμοποιήσετε ως ευκαιρία για να γίνετε πιο ευέλικτοι, κάτι που θα βοηθήσει και την σχέση σας.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει κάποιο συναισθηματικό εμπόδιο σε μια στενή προσωπική σχέση. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα το συνειδητοποιήσετε, θα έχετε τα μέσα για να κάνετε κάτι για αυτό. Αν και το να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας αλλά και αυτά των γύρω σας σας τρομάζει, αν αρχίσετε να εκφράζεστε ελεύθερα θα κάνει τη διαφορά.

Δίδυμοι

Αν διαπιστώσετε ότι ο/η σύντροφός σας φαίνεται να σας κρατά κάποιο μυστικό, μην το πάρετε προσωπικά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί πώς αισθάνεται για όσα συμβαίνουν στην ζωή του/της αυτή τη στιγμή. Μην τον/την πιέσετε να σας μιλήσει γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα χειροτερέψετε την κατάσταση.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι βρίσκετε τις σχέσεις λίγο βαρετές καθώς τους λείπει το πάθος και η ένταση. Αυτό μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον/τη σύντροφό σας ή εσάς, αλλά με το συναισθηματικό κλίμα που επικρατεί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε.

Λέων

Παρόλο που εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα μεταξύ σας, ίσως διαπιστώσετε ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να μειώνει κάπως τον ενθουσιασμό σας. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσετε λίγο χρόνο ο καθένας μόνος τους και να σκεφτείτε τι θέλετε και οι δύο από τη ζωή σας και τη σχέση σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά όχι πριν κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο σπίτι σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να τελειώσετε σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε άλλο και να πετάξετε παλιά ερωτικά ενθύμια. Κάντε χώρο για μια νέα σχέση στην ζωή σας.

Ζυγός

Σήμερα το παρελθόν και το παρόν φαίνεται να συνδέονται. Ίσως όταν βγείτε με τον/την νέο/α σας σύντροφο συναντήσετε κάποιον παλιό σας έρωτα, που σας θυμίζει ένα ολόκληρο κομμάτι της ζωής σας και σας πλημμυρίζει με αναμνήσεις. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε αν σας λείπει, οπότε ίσως είναι καιρός να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει τα συναισθήματά σας. Απολαμβάνετε την τρυφερότητα και την στοργή που σας προσφέρει η σχέση σας, αλλά η υπερβολική δόση μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα. Προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή τομή.

Τοξότης

Παρόλο που είστε αρκετά ικανοποιημένοι από την σχέση σας, το μυαλό σας εξακολουθεί να επιστρέφει σε έναν προηγούμενο δεσμό που εξακολουθεί να σας γοητεύει και να σας προκαλεί συναισθήματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είναι καιρός να το σκεφτείτε και είτε να κάνετε κάτι για αυτό, είτε να το ξεχάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε στην σχέση σας με κάποιο άτομο με το οποίο ήσασταν πολύ κοντά αλλά έχετε αδικήσει με κάποιο τρόπο. Μπορεί αυτό που συνέβη να μην ήταν πολύ σοβαρό, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεστε ένοχοι. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σας.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να αποτιμήσετε τις προηγούμενες σχέσεις σας και να σκεφτείτε σοβαρά τι επιδιώκετε από την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πριν ξεκινήσετε την επόμενη ρομαντική σας περιπέτεια, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε βάλει σε τάξη τις προτεραιότητες σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι για συναισθηματικούς λόγους μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε επαφές με κάποιον/α παλιό/ά σύντροφο και δυσκολεύεστε να τερματίσετε την σχέση σας. Αυτό μπορεί να προκαλεί τριβές με τον/την τωρινό/ή σας σύντροφο, που μπορεί να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας και ίσως να δώσετε μερικές εξηγήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments