Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [23/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [23/02/21].

Κριός

Γενικά θέλετε να ξέρετε πού βρίσκεστε σε κάθε είδους σχέση, αλλά όσο περισσότερο προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στον δεσμό σας σήμερα, τόσο περισσότερο δυσκολεύεστε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι κάπως μπερδεμένα. Εάν έχετε κάτι σημαντικό να συζητήσετε, ίσως είναι καλύτερο να το αφήσετε για άλλη φορά.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι όσα λέτε στον/στην σύντροφό σας θα γίνουν αντιληπτά όπως σκοπεύατε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρανοήσουν κάποια πράγματα και να δημιουργηθούν διαφωνίες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα. Υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού στην ατμόσφαιρα που σας κάνει να πιστέψετε ότι εάν εμπλακείτε σε μια πολύ δελεαστική σχέση, σίγουρα θα είστε πιο ευτυχισμένοι και ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί αόριστα. Ωστόσο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η ευτυχία είναι κυρίως μια εσωτερική κατάσταση.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να γίνετε αντικείμενο των φαντασιώσεων κάποιου ατόμου. Σήμερα θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν επιτέλους να αντιληφθείτε τι συμβαίνει. Εάν το θέλετε, ο χρόνος είναι κατάλληλος για να κάνετε μια κίνηση, ξέροντας ότι θα βρείτε την επιθυμητή ανταπόκριση. Εάν όχι, ξεκαθαρίστε την θέση σας πριν ξεφύγουν τα πράγματα. .

Λέων

Η τρέχουσα σχέση σας σίγουρα χρειάζεται λίγη τόνωση, κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί σήμερα με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Η ερωτική σας ζωή θα επωφεληθεί. Μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας τις φαντασιώσεις και τα πιο τρελά σας όνειρα και στη συνέχεια, δείτε αν υπάρχει τρόπος να κάνετε κάποια από αυτά πραγματικότητα.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βοηθά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να συνειδητοποιήσετε μερικές βασικές αλήθειες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Ίσως να πετούσατε στα σύννεφα τον τελευταίο καιρό, και σήμερα να δείτε ότι υπάρχουν ορισμένες πτυχές της σχέσης σας που δεν πρέπει να αγνοήσετε, αν θέλετε να συνεχίσετε να λειτουργείτε ως ζευγάρι.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι είστε και οι δύο κλεισμένοι στον εαυτό σας και δυσκολεύεστε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Εάν συναντηθείτε με αυτό άτομο, μην περιμένετε πάθος και ένταση αλλά ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα θεμέλια για μια ουσιαστική σχέση.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ίσως δεν είναι το ευνοϊκότερο για να ζητήσετε από κάποιο άτομο να βγει ραντεβού μαζί σας. Για λόγους που ξέρει μόνο ο/η ίδιος/α απλώς δεν φαίνεται να μπαίνει στη διάθεση της περίστασης ή να μπορεί να σας απαντήσει με σιγουριά. Μην το παίρνετε προσωπικά, καθώς σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να πείτε τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει ένα καίριο ζήτημα που πρέπει να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας, διαρκώς βρίσκετε προφάσεις για να το αποφεύγετε. Ίσως είναι καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο χώρια ο ένας από τον άλλο, προκειμένου να σκεφτείτε σοβαρά για το πώς αισθάνεστε.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ένας συγκεκριμένος δεσμός ενισχύεται, αλλά θα πρέπει να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να συζητήσετε, η σκέψη του οποίου σας κάνει να φοβάστε. Ωστόσο, χρειάζεται μόνο να κάνετε το πρώτο βήμα για να ανακαλύψετε ότι, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Απλά να είστε ειλικρινείς.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να ερμηνεύσετε την αδιαφορία του/της αγαπημένου/ης σας ως κακό σημάδι, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε, και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε βελτίωση της σχέσης σας, αρκεί να καταφέρετε να μιλήσετε ανοιχτά. Απλά το ταίρι σας έχει πολλά πράγματα να σκεφτεί και να προγραμματίσει. Σύντομα θα επανέλθει στα κανονικά του.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για το πώς αισθάνεστε. Αλλά κάτι φαίνεται να σας εμποδίζει, πράγμα ασυνήθιστο για εσάς. Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε πού θέλετε πραγματικά να πάτε με αυτήν τη νέα σχέση πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments