Lifestyle

Εύη Σαλταφερίδου: Ασυναγώνιστη η πρώην παίκτρια του Survivor

Εύη Σαλταφερίδου: Ασυναγώνιστη η πρώην παίκτρια του Survivor
Εύη Σαλταφερίδου: Οι φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι απλά υπέροχες.

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μια πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, και από τότε που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό απέκτησε πολλούς θαυμαστές. Αυτό φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μετρά σχεδόν πενήντα χιλιάδες ακολούθους.

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι γυμνάστρια ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό της, παλαιότερα υπήρξε και αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης. Και το κορμί της είναι ασυναγώνιστο, με το προφίλ της στα social media να είναι μια «όαση».

Η ίδια τον εαυτό της τον περιγράφει ως ευθύ, κοινωνικό, νευρικό, οξύθυμο αλλά παράλληλα ευγενικό και χαρούμενο. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor και να φύγει εν τέλει για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο μετά από παρότρυνση φίλων της.

Πίστευε ότι μπορεί να τα πάει αρκετά καλά και ήθελε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, κάτι που κατάφερε, ενώ το όνομά της συνδέθηκε πολύ με μια άλλη συμπαίκτριά της, την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς έκαναν πολλή παρέα οι δύο τους.

Και όπως είχε πει η ίδια, αυτό που θα της έλειπε περισσότερο, ήταν οι γονείς της και τα αδέλφια της. Η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είναι από τη Θεσσαλονίκη και έπαιξε  με την ομάδα των Διάσημων, κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ. Όμορφη, μελαχρινή, επιβλητική.

Να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν οι πληροφορίες ότι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Καραφώτης ήταν και πάλι μαζί, καθώς φάνηκε πως ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος ξεχώρισε πέρυσι στο «Just the 2 of Us» ως coach της Βίκυς Χατζηβασιλείου φτάνοντας μέχρι τον τελικό του show του OPEN, και η γοητευτική personal trainer, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του Survivor στον ΣΚΑΙ, έδειχναν πολύ καλά μαζί κατά τη διάρκεια της κοινής απόδρασής τους κοντά στην Αθήνα.

Το όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, όπως φάνηκε, άφησε πίσω του τα προβλήματα και ευχαριστήθηκε ξανά το ειδύλλιό του, κάνοντας μάλιστα διακοπές μαζί στην κοσμοπολίτικη Ύδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο της «Espresso», οι δύο τους εντοπίστηκαν ένα Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού που μας πέρασε να χαίρονται τις βόλτες τους στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments