Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/02/21].

Κριός

Θα αισθανθείς πως η επικοινωνία με τον εραστή σου τελευταία παρεκκλίνει ακολουθώντας μια πορεία, που δεν έχει λογική. Ωστόσο μπορείς να συμβάλλεις ώστε τα πράγματα να διατηρηθούν ανάλαφρα, διασφαλίζοντας πως οι συζητήσεις ανάμεσά σας δεν θα οδηγηθούν σε επικίνδυνες περιοχές. Παράλληλα μην προσπαθήσεις αυτό το διάστημα να πάρεις μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Προσπάθησε απλά να ελαφρύνεις την κατάσταση και να θυμάσαι πως μερικές φορές το να είναι απλά και ανάλαφρα τα πράγματα, είναι ό,τι καλύτερο.

Ταύρος 

Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να ενισχύσει τον αισθησιακό παράγοντα και να κάνει τον συναισθηματικό σου κόσμο, ένα ζεστό κι ασφαλές καταφύγιο. Αν όμως ο έρωτας και η οικειότητα σε κάνουν να ξεχάσεις τις ευθύνες σε άλλους τομείς της ζωής σου, τότε σε περιμένουν προβλήματα. Αν περιορίσεις τους περισπασμούς στο ελάχιστο, θα μπορέσεις να απολαύσεις αισθησιακές απολαύσεις χωρίς ενοχές αργότερα

Δίδυμοι

Όσο περισσότερο εστιάζεις σ’ αυτά που λείπουν ή υπολείπονται των προσδοκιών σου, τόσο περισσότερη προσπάθεια θα χρειαστείς για να ευχαριστήσεις την καρδιά σου. Σκέψου όμως τι είναι αυτό που περιμένεις να συμβεί γρήγορα. Επειδή η έλλειψη άμεσης προόδου, δε σημαίνει πως δε θα συμβεί τελικά. Συνεπώς διατήρησε την πίστη σου και κάνε αρκετή υπομονή.

Καρκίνος

Θα νιώσεις πως παραδίνεσαι στις φαντασιώσεις σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα λάθος σ’ αυτό! Αυτές θα σου προσφέρουν μια εμπνευσμένη συγκίνηση και θα σε παρακινήσουν να σημειώσεις παθιασμένη πρόοδο! Όπως θα μπορούσαν επίσης να προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για τα βήματα που μπορείς να κάνεις για να πετύχεις μια ευχάριστη εξέλιξη, που η καρδιά σου επιθυμεί διακαώς. svg%3E

Λέων 

Μπορεί να μην νιώθεις ήρεμη με τα ερωτικά σου επειδή δεν βλέπεις πρόοδο σε άλλους τομείς της ζωή σου. Σκέψου όμως πόση έμφαση δίνεις στην παραγωγικότητα και την προσωπική σου εξέλιξη. Αν εστιάσεις περισσότερο στην αναζήτηση της ευχαρίστησης και της ευτυχίας σου, ίσως ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου έλειπε τελευταία.

Παρθένος

Να προσέχεις όταν ξεκινάς συζητήσεις που αφορούν κάτι που κάνει ο εραστής σου έχοντας τις καλύτερες προθέσεις στο μυαλό του. Όλα θα είναι μια χαρά, αν οι κινήσεις του, δεν σε εκνευρίζουν. Μήπως ο εραστής σου, σου αποσπάει την προσοχή από άλλα πράγματα στα οποία θέλεις να εστιάσεις; Αν ναι, πρέπει να το γνωρίζει. Όμως, το να δείξεις την εκτίμησή σου για τις προνοητικές του ενέργειες σε πρώτη φάση, θα ήταν καλή ιδέα!

Ζυγός 

Προσπάθησε αυτό το διάστημα να εστιάσεις στα «θετικά» της σχέσης σου. Είναι μια εποχή που καθοδηγείσαι περισσότερο από την καρδιά, παρά από τη λογική σου. Η υπερβολική προσοχή ή ο φόβος για αυτό που μπορεί να αλλάξει… ίσως σε κάνει να χάσεις μια ευκαιρία ή μια εξέλιξη, που πιθανώς γνωρίζεις βαθιά μέσα σου, πως τη χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Ίσως αγχωθείς ανακαλύπτοντας πως ό,τι πίστευες πως συμφωνήθηκε ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, παραμένει αβέβαιο. Ο τρόπος όμως με τον οποίο αντιδράς ίσως γραφτεί στην ιστορία. Επομένως, μην υποτιμάς την επίδραση όσων πεις ή κάνεις. Φρόντισε να έχεις ανοιχτό μυαλό γιατί αυτό ούτε απαρατήρητο θα περάσει ούτε θα υποτιμηθεί από το ταίρι σου. svg%3E

Τοξότης 

Αν θέλεις την αλήθεια από τον εραστή σου, τότε θα την ακούσεις. Πρόσεξε μόνο μην παρερμηνεύσεις όσα πει. Αν ο εραστής σου μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα που έχει απέναντί σου, πίστεψε πως αυτά που λέει είναι αυθεντικά. Ο καλύτερος τρόπος σε μία συζήτηση, είναι να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση κι ευαισθησία ανάμεσά σας κι όχι να εναντιώνεσαι σε ό, τι ειπωθεί.

Αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή υπόκειται σε ζητήματα πέρα από τον έλεγχό σου τώρα. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να σε κάνει να νιώσεις πως κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου έχει εκτροχιαστεί, ή βρίσκεται στη διαδικασία εκτροχιασμού! Αν παραδεχτείς με τον εραστή σου πως επιρροές εκτός της σχέσης σας δημιουργούν αμφίδρομη σύγχυση, θα καταφέρετε με επιτυχία να απομακρύνετε την ένταση.

Υδροχόος

Μπορείς να διασφαλίσεις, ότι τα χρήματα δεν θα γίνουν η ρίζα του κακού σε ό,τι αφορά τη σχέση με τον εραστή σου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξει ένα σχέδιο ή να επαναπρογραμματιστεί, λόγω επανεκτίμησης των οικονομικών σας. Όμως υπάρχει ένα ενδιαφέρον μάθημα και για τους δυο σας που μπορεί να καταλήξει σε κάτι, για το οποίο θα είστε ευγνώμονες.

Ιχθύες

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση στο δεσμό σου! Μπορείς όμως να αλλάξεις τη στάση σου. Για αυτό εστίασε σε ό,τι αξίζει να αγκαλιάσεις. Εμπιστέψου επίσης τη διαίσθησή σου, αν σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις πέρα από το προφανές ή το μυστήριο που υπάρχει στη σχέση σου. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσεις σύντομα να μετατρέψεις τη απογοήτευση, σε χαρά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments