Ελλάδα

Διονύσης Παναγιωτάκης: Αν «έχει στοιχεία» η Χρυσικού ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη να τα καταθέσει

Διονύσης Παναγιωτάκης: Αν «έχει στοιχεία» η Χρυσικού ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη να τα καταθέσει
Διονύσης Παναγιωτάκης: Ο ίδιος ξεκαθαρίζει γιατί κλήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και τι είπε για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης ήταν ένας από τους μάρτυρες που κάλεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στην ανακρίτρια για να επιβεβαιώσει το άλλοθι που επικαλέστηκε. Μόνο που τον ισχυρισμό αυτό απορρίπτει η ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι τον Αύγουστο του 2015, όταν κατηγορείται για βιασμό νεαρού στην Επίδαυρο, ήταν διακοπές στην Ιθάκη και έμενε στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της Ελένης Κούρκουλα. Όπως η Δώρα Χρυσικού σε ανάρτησή της ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία ότι αυτό δεν είναι αληθές.

Η δήλωσή της αυτή εξόργισε τον Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος σε δήλωση που ανέβασε στο Facebook την καλεί να καταθέσει τα στοιχεία που λέει πως διαθέτει. «Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Και καταλήγει: «Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Όλη η ανάρτηση του Διονύση Παναγιωτάκη

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, η σύζυγος του Διονύση Παναγιωτάκη, Έλενα Κούρκουλα απάντησε και στις φήμες που ήθελαν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να μένει στο σπίτι της μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του

Η κα. Κούρκουλα διέψευσε ότι ο καλλιτέχνης, ο οποίος κρατείται με βαριές κατηγορίες στην ΓΑΔΑ, βρισκόταν στο σπίτι της.

“Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως, επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο”, γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορωνοϊού. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments