Αθλητισμός

Είδηση έκπληξη για τον Κούγια – Τι συμβαίνει

Είδηση έκπληξη για τον Κούγια – Τι συμβαίνει
Αναπάντεχη είδηση για τον Αλέξη Κούγια που φέρνει πολλές εξελίξεις.

Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έγινε κουβέντα για αναδιάρθρωση της Super Legue. Αυτό θα είχε άμεση επίπτωση στις ομάδες που θα υποβιβάζονταν στη Super League 2. Τότε ο άμεσα ενδιαφερόμενος ήταν ο Πανιώνιος, αλλά τελικά το πλάνο δεν προχώρησε και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε το δρόμο για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα, μια νέα αναδιάρθρωση του πρωταθλήματός μας είναι και πάλι στο τραπέζι.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημά γίνεται με 14 ομάδες. Μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση θα τις αυξήσει στις 16. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Super League. Ο αριθμός των 16 ομάδων θα συμπληρωθεί από τις ομάδες που θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις της Super League 2. Φυσικά αυτή η είδηση θα χαροποιήσει τους εκπροσώπους αρκετών ομάδων που βρίσκονται σε κίνδυνο αυτή τη στιγμή.

Μεγάλη κερδισμένη η Λάρισα του Αλέξη Κούγια

Αυτή τη στιγμή η ομάδα που θα ψήφιζε και με τα δυο χέρια υπέρ της αναδιάρθρωσης είναι η Λάρισα. Η ομάδα του κάμπου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Η διαφορά της με την προτελευταία θέση και τον Παναιτωλικό είναι 7 βαθμοί. Μπορεί να υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να καλυφθεί αυτή η διαφορά αλλά η εικόνα της ΑΕΛ δεν πείθει ότι μπορεί να πετύχει κάΑτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρεπορτάζ για την αναδιάρθρωση επιβεβαιώνεται από διαφορετικές πηγές. Ο Κυριάκος Θωμαίδης αποκάλυψε ότι στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών θα έχουμε κατάργηση της Football League, από την Super League 1 δεν θα υποβιβαστεί κάποια ομάδα και του χρόνου η μεγάλη κατηγορία θα διεξαχθεί με 16 συλλόγους, ενώ η Super League 2 θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους με 32 ομάδες.

Παράλληλα αντίστοιχο ρεπορτάζ μετέδωσε και ο Ευάγγελος Μίχος στον Alpha 9.89. Από τις 7/2 είχε πει ότι: «Το καλοκαίρι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Superleague. Ούτε η Λαμία, ούτε η ΑΕΛ, ούτε ο Παναιτωλικός. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Πρόκειται για αποκάλυψη. Και θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε». Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν από τις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments