Lifestyle

Τόνια Σκουρτανιώτη: Η μελαχρινή καλλονή με τις τέλειες καμπύλες

Τόνια Σκουρτανιώτη: Η μελαχρινή καλλονή με τις τέλειες καμπύλες
Τόνια Σκουρτανιώτη: Αναστατώνει τους ακολούθους της με τις φωτογραφίες της.

Η Τόνια Σκουρτανιώτη είναι η μελαχρινή καλλονή με τις τέλειες καμπύλες. Οι φωτογραφίες της πολύ εντυπωσιακές και το κορμί της χυμώδες, μεσογειακό. Από τη Φιλοσοφική στα Γιάννενα, ποζάρει με «καυτά» εσώρουχα στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και αναστατώνει τους ακολούθους οι οποίοι σπεύδουν να της χαρίσουν likes και comments.

Η Τόνια Σκουρτανιώτη, στο βιογραφικό της αναφέρει πως είναι τελειόφοιτη από τη Φιλοσοφική Ιωαννίνων και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαθέτει ένα κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Έχοντας κάνει και υποδοχή σε ξενοδοχείο της Μυκόνου, είναι και το «πρόσωπο» σε διάφορες εταιρείες με ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα και μαγιό. Ο λόγος προφανής, με την Τόνια να είναι περιζήτητη.

«Διάφορες ιστοσελίδες και blogs έχουν ασχοληθεί μόνο με την εξωτερική μου εμφάνιση», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «My Mykonos» με την ίδια να μην δέχεται απόλυτα τον τίτλο «σέξι δασκάλα» διότι πέρα από ένα φανταστικό κορμί, διαθέτει και προσωπικότητα που πολλά άτομα δεν μπορούν να διακρίνουν μόνο από τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο για το πώς ξεκίνησε ως influencer στα social media και τι την οδήγησε να ακολουθήσει αυτή την καριέρα, είχε πει στο wearemedia πως ξεκίνησα αυτή τη δουλειά σχεδόν τυχαία. Μου άρεσε πάρα πολύ το Ιnstagram, η φιλοσοφία του, οι φωτογραφίες που εμπεριείχε, το περιεχόμενο φωτογραφικού υλικού, πολύ περισσότερο από το Facebook. Χωρίς να θέλω να τα συγκρίνω, το Ιnstagram το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ήμουν από τους πρώτες χρήστες, μου άρεσε πάρα πολύ να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου , να βάζω ωραία φίλτρα, να προσέχω πάντα το τι ανεβάζω».

«Όταν ήμουν φοιτήτρια, ασχολούμουν ιδιαίτερα με το account μου το οποίο το είχα ανοιχτό και ανέβαζα κυρίως τοπία. Άρχισα να δεχόμουν όλο και περισσότερους followers, έτσι λοιπόν ξεκίνησα να ασχολούμαι όλο και περισσότερο γιατί αυτό με ενθάρρυνε και άρχισα να προσέχω πολύ τις φωτογραφίες μου. Ξεκίνησα να βάζω και τον εαυτό μου και μου άρεσε πάρα πολύ η όλη φιλοσοφία. Μετά από κάποιο διάστημα είχα αρκετούς followers ώστε να με προσεγγίσουνε κάποιες εταιρείες και να αρχίσουνε να θέλουν να συνεργαστούμε. Εννοείται χωρίς χρηματική αμοιβή αλλά με ανταλλαγή προϊόντων και τα λοιπά. Έτσι λοιπόν πριν από πέντε με έξι χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου στις πρώτες μου δουλειές να λαμβάνω αντικείμενα προς προώθηση, να τα φοράω, να τα φωτογραφίσω και να τα διαφημίζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments