Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [01/03/2021 – 07/03/2021]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [01/03/2021 – 07/03/2021]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [01/03/2021 – 07/03/2021].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [01/03/2021 – 07/03/2021].

Κριός

Αυτή την εβδομάδα Κριέ, η επιτυχία έρχεται μέσα από τη δραστηριοποίηση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, θα προκύψουν κάποιες ευερέθιστες καταστάσεις, που εμποδίζουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Μην αφήσετε την οποιαδήποτε ταλαιπωρία να καταστρέψει την ημέρα σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει ένα τρίγωνο με το Β. δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας σας. Θα είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να προσεγγίσετε ένα άτομο με το οποίο πρέπει να μιλήσετε. Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει στα ίδια επίπεδα.

Ταύρος 

Ταύρε, η επιτυχία έρχεται με την ολοκλήρωση ενός έργου. Καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, κάποιοι θα σας βοηθήσουν. Τη Δευτέρα, ο ήλιος από τους Ιχθύες κάνει στον οίκο της φιλίας ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Θα νιώσετε λιγότερη σιγουριά από ό,τι συνήθως. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια παρουσίαση ή να παραδώσετε ένα γραπτό έργο. Μην το αναβάλλετε επειδή ίσως έχει δραματικές εξελίξεις η αναβολή του. Την Τρίτη το τρίγωνο Ερμή/Β. δεσμού στον οίκο της καριέρας και των οικονομικών σας, δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για την εύρεση εργασίας. Αν έχετε ήδη δουλειά, σκεφτείτε να συναντήσετε τον εργοδότη σας, για να ζητήσετε αύξηση.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, Δίδυμοι, πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε κατάσταση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με το ημιτετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα στον οίκο των πόρων σας. Θα υπάρχει εκνευρισμός και ανησυχία σχετικά με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες. Μπορεί να βρεθείτε για λίγο στην αναμονή, με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για μια αγορά σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Τώρα τα πράγματα κυλάνε ομαλά, μια τηλεφωνική κλήση φτάνει στο σωστό άτομο και ολοκληρώνεται ένα αίτημά σας. Ζητήστε αυτό που θέλετε και το Σύμπαν θα το φέρει (μαζί με ένα μάθημα – καθώς αυτή είναι η δουλειά του Σύμπαντος). Αλλά ακόμη κι έτσι, θα είναι μια καλή εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε αυτή την εβδομάδα, μια μικρή κινητοποίηση, θα φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων σας. Σήμερα τα πράγματα θα πάνε στραβά. Δε μιλάμε για μνημειώδεις καταστάσεις αλλά αρκετά προβληματικές, για να σας προκαλέσουν λίγο πονοκέφαλο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν προχωρήσετε. Αποφύγετε διαφωνίες με άλλους και ειδικά με τον/την αγαπημένο/η σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των πόρων σας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Θα έχετε αυξημένη ικανότητα με τους αριθμούς και τα οικονομικά γενικότερα. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα φόρων, δανείων ή να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας. Αν θέλετε να γίνετε μέλος ενός οργανισμού, αυτή η εβδομάδα, ενδείκνυται. svg%3E

Λέων 

Αυτή την εβδομάδα δεν θα σας ανοίξουν μόνο πολλές πόρτες Λέοντα, αλλά θα σας στρώσουν και κόκκινα χαλιά. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στον οίκο των πόρων σας, κάνοντας ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των εργασιακών σας. Σήμερα, μπορεί να ενοχληθείτε αν πληρωθείτε μέρος των χρημάτων που σας αναλογούν. Ίσως δεν μετρήθηκαν κάποιες ώρες που δουλέψατε ή τα χρήματα ήταν λιγότερα από τα αναμενόμενα. Μπορεί να προσπαθήσετε να διορθώσετε το λάθος. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στο σπίτι των σχέσεων σας, κάνει ένα τρίγωνο στο Βόρειο δεσμό στον οίκο της φιλίας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να βρεθείτε με το ταίρι σας, να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για το μέλλον σας. Αν ψάχνετε για ερωτική σχέση, επικοινωνήστε με κάποιον που σας φαίνεται ελκυστικός και ζητήστε του ραντεβού.

Παρθένος

Παρθένε αυτή η εβδομάδα θα μοιάζει σαν να ισορροπείτε σε σκοινί. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στην περιοχή των σχέσεων να κάνει ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της ανάληψης κινδύνων. Σήμερα, είναι εύκολο να αντιδράσετε υπερβολικά στη σχέση σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο της καθημερινότητας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα φλερτάρετε με τη μεγαλοφυία σε ό,τι αφορά έργα στα οποία εμπλέκεστε. Είστε εμπνευσμένοι και επομένως είναι εντάξει να αναλάβετε την ευθύνη μιας συνάντησης με τον προϊστάμενο, για να μιλήσετε για τις ιδέες σας.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε βοήθεια από τους άλλους. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες και στον οίκο της καθημερινότητάς σας, που κάνει ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, τα καλά μελετημένα σας σχέδια, πηγαίνουν στα σκουπίδια. Είναι απαραίτητο να είστε ευέλικτοι και να ενσωματώσετε την ίδια ευελιξία στο πρόγραμμά σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο της διασκέδασης τριγωνίζει τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της γνώσης. Σήμερα, υπάρχουν δυνατότητες για περαιτέρω εκπαίδευση, αν είναι κάτι που επιδιώκετε. Είναι επίσης καλή μέρα για να υποβάλετε αίτηση για κάποια υποτροφία. Ίσως θέλετε να εργαστείτε πάνω σε ένα σχολικό έργο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είστε σχεδόν στην κορυφή του λόφου. Μερικά ακόμη βήματα και θα ανταμειφθείτε με μια υπέροχη θέα και μια ευκολότερη κατάβαση. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στον οίκο του ρομαντισμού να κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Τα σχέδια μπλοκάρονται σήμερα. Ο συγχρονισμός δεν βοηθάει τις ερωτικές σας υποθέσεις, γιατί είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τη συνειδητή γνώση σε κάτι πιο ενστικτώδες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε ταλέντα και ικανότητες από προηγούμενες ζωές. Ίσως ερευνήσετε ο οικογενειακό σας δέντρο. svg%3E

Τοξότης 

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, ο ήλιος είναι στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας και κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, θα χρειαστούν κάποιες επισκευές στο σπίτι. Δείτε αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επισκευές με λιγότερα χρήματα για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο της επικοινωνίας, τριγωνίζει τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της συνεργασίας. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο επιρροής. Μπορεί να βρείτε έναν μέντορα ή έναν συνεργάτη που είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει. Αυτή η όψη, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια καινούργια εργασία ή να εδραιώσετε την επιχείρησή σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε η δράση αποφέρει μεγάλα αποτελέσματα. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στην περιοχή της επικοινωνίας σας, κάνοντας ένα ημιεξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα μπορεί να συμβεί το κλασικό λάθος, δηλαδή να μιλήσετε χωρίς να έχει κλείσει το τηλέφωνο. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, όταν ολοκληρωθεί μια συζήτηση. Σιγουρευτείτε επίσης πως το κείμενο που στέλνετε πηγαίνει στο σωστό άτομο. Μπορεί να συμβούν διαφόρων ειδών μικροατυχήματα σήμερα. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των οικονομικών σας, κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο της εργασίας σας. Σήμερα, έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε μια καλύτερη εισοδηματική πηγή. Μπορεί να είναι μια προαγωγή ή να δουλέψετε περισσότερες ώρες.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα είναι τυχερή για σας Υδροχόε. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με τον ήλιο στους Ιχθύες, στον οίκο των οικονομικών σας, που κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στο σημείο ανόδου του χάρτη σας. Σήμερα, μπορεί να τα βάλετε με τον εαυτό σας για κάποιες έξτρα αγορές. Η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψετε ό, τι μπορείτε και να αναγνωρίσετε αυτές τις στιγμές αδυναμίας σας. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στον οίκο των ρίσκων. Σήμερα, λάμπετε και μπορείτε να μεταδώσετε το όραμά σας στους άλλους. Μπορείτε να διδάξετε κάτι, να οδηγήσετε μια ομάδα, ή να αναλάβετε την εκτέλεση ενός έργου. Ανεβείτε στη σκηνή, και δείξτε στον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε.

Ιχθύες

Ιχθύες, η επιτυχία έρχεται μέσα από μικρές ενέργειες. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με το ημιτετράγωνο του ήλιου στο ζώδιό σας, με τον Πλούτωνα στον οίκο της καριέρας και των οικονομικών. Σήμερα, σας ενοχλούν τα χρήματα που παίρνετε, επειδή είναι σίγουρο σημάδι πως κακοπληρώνεστε. Τώρα αναγνωρίζετε, ότι απαιτείται κάποια αλλαγή στο μέλλον. Ξεσκονίστε το βιογραφικό σας και ξεκινήστε να ψάχνετε καινούργια δουλειά. Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο των ψυχικών συνδέσεων, κάνει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, σκεφτείτε λύσεις στο πρόβλημά σας και το Σύμπαν θα ξεκινήσει να τις επεξεργάζεται. Μπορείτε να καλέσετε τη βοήθειά του, για ό, τι χρειάζεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments