Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Με ντεμπούτο Χεζόνια για την υπέρβαση κόντρα στους Καταλανούς

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Με ντεμπούτο Χεζόνια για την υπέρβαση κόντρα στους Καταλανούς
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Το πρώτο του ματς ως «πράσινος» θα δώσει στο ΟΑΚΑ ο Super Mario, ο οποίος ονειρεύεται να μείνει στο Τριφύλλι και του χρόνου.

Αντίστροφα μετρούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ (21:00) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Αντίστροφα μετρά και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ανυπομονεί να πατήσει το παρκέ φορώντας το Τριφύλλι στο στήθος και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον σύλλογο που αγαπά απέναντι στην ομάδα που αναδείχθηκε.

Ο Κροάτης δηλώνει πανέτοιμος για την 27η αγωνιστική της Euroleague και δεν διστάζει να κάνει όνειρα για ένα “πράσινο” μέλλον.

Μιλώντας στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ είπε για το ντεμπούτο του σήμερα: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό που δεν ήταν σκληροί μαζί μου. Είμαι αγύριστο κεφάλι, ήθελα να παίξω στο Βερολίνο με την Άλμπα και κόντρα στον Άρη! Καταλαβαίνω πως πρέπει να ακολουθήσω τη σχετική διαδικασία. Στην Μπαρτσελόνα ήμουν μικρός, δεν είχα χτίσει το όνομά μου».

Μάλιστα, για την θερμή υποδοχή του από τον κόσμο στο αεροδρόμιο και το μέλλον του στο σύλλογο τόνισε: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, με το lockdown και τις διαδικασίες με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όταν έφτασα να πάρω τις βαλίτσες, ένιωθα να με χτυπούν στην πλάτη, να με χαιρετούν. Μόλις βγήκα έξω και είδα τον κόσμο ένιωσα απίστευτα. Είμαι ευγνώμων, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Κατάλαβα αμέσως ότι κυριαρχεί τρέλα στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευτυχής που έζησα τέτοιες στιγμές. Εννοείται ότι βλέπω τον εαυτό μου στα πράσινα και την επόμενη χρονιά. Είναι εύκολη απόφαση για μένα όμως έτσι όπως είναι το μπάσκετ σήμερα, δεν μπορείς ξέρεις. Θα ήθελα να ήμουν και την επόμενη χρονιά εδώ».

«Διαβολοβδομάδα» για την ομάδα του Όντεντ Κάτας:

Κατά τα λοιπά, οι πιθανότητες να προκριθεί ο Παναθηναϊκός είναι μόνο μαθηματικές. Με τον πίνακα να γράφει ρεκόρ 9-15, τις απουσίες να είναι πολλές και την Μπαρτσελόνα να  κάνει κουμάντο στη λίγκα, το Τριφύλλι έχει δύσκολο έργο. Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον πρώτο να προσπαθεί να προλάβει το ματς της Πέμπτης (4/2) με την Μπάγερν στο Μόναχο. Εκτός θα είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Από την άλλη, οι Καταλανοί θα πατήσουν στο ΟΑΚΑ ως πρωτοπόροι με ρεκόρ 19-8. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τον Πάου Γκασόλ. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments