Αθλητισμός

Τελειώνει ο Μπολόνι από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει ο Μπολόνι από τον Παναθηναϊκό
Ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι το καλύτερο για την περίπτωσή του. Όλα πιθανά για το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού .

Ο Λάζλο Μπόλονι ήρθε πριν από λίγους μήνες στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όταν ανέλαβε τους “πράσινους” η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση μετά το πέρασμα του Ντάνι Πογιάτος. Ο Ρουμάνος είναι σίγουρα καλύτερος από τον προκάτοχό του. Επέβαλε κάποιους κανόνισες στο Κορωπί και η ομάδα άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Χτίστηκε ένα καλό νικηφόρο σερί, αλλά και τότε δεν έλειψαν τα προβλήματα εντός της ομάδας.

Ο Ρουμάνος μπορεί να έχει πολλά καλά, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αρκετά εκρηκτικός και φαίνεται πως αρκετοί παίκτες έχουν πρόβλημα μαζί του. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Μακέντα, Καρλίτος και Βιγιαφάνιες. Βέβαια αυτοί οι τρεις αποτελούν τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν στο ρόστερ τους οι “πράσινοι”. Στο ποδόσφαιρο είναι κοινό μυστικό ότι όταν ο προπονητής χάσει τα αποδυτήρια, τότε δεν αργεί να έρθει και το τέλος.

Ο Λάζλο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι

Λάζλο Μπόλονι: Μεγαλώνει η γκρίνια για τον Ρουμάνο

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός να πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έχει φέρει ηρεμία στην ομάδα. Σε αυτό βοήθησαν τα επόμενα στραβά αποτελέσματα και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Στο ντέρμπι με τους “κιτρινόμαυρους” δεν είναι αποτυχία μια ισοπαλία. Ωστόσο η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν τέτοια που θα απαγόρευε τις σκέψεις για νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πράσινοι άνοιξαν και το σκορ.

Ο Λάζλο Μπόλονι επικρίθηκε έντονα για το γεγονός ότι δεν ρίσκαρε την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους. Το κλίμα έχει στραβώσει αρκετά για τον Μπόλονι και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μετά το καλοκαίρι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε αποχώρησή νωρίτερα, αλλά για το καλοκαίρι είναι όλα ανοιχτά.

Πάντως ήδη ακούγεται ένα όνομα σε περίπτωση που οι πράσινοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Sportime ο προπονητής που δεδομένα θα απασχολήσει είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Πρόκειται για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο συγκεκριμένος τεχνικός αρέσει αρκετά και στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να έχουμε μονομαχία των δυο Αθηναϊκών ομάδων, αν η ΑΕΚ πάει σε αλλαγή προπονητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments