Αθλητισμός

Τελειώνει ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Τελειώνει ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ
Φήμες θέλουν τον Μανόλο Χιμένεθ να μην έχει μέλλον στην ΑΕΚ και για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει είναι ορατό ενόψει καλοκαιριου.

Πριν από λίγους μήνες ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε ξανά στην ΑΕΚ. Η αλλαγή προπονητή έφερε άλλο αέρα στα αποδυτήρια της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο του παιχνίδι ήρθε φυσιολογικά καθώς δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά μέσα σε λίγες ημέρες. Ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΚ παρουσίασε πιο σφικτή άμυνα και εκμεταλλευόμενη την δεδομένη επιθετική ποιότητα κάποιων παικτών κατάφερε να χτίσει ένα σερί νικών, κρατώντας και το μηδέν στην άμυνα.

Το διπλό στην έδρα του Άρη, αλλά και η ισοπαλία στην Τούμπα ανέβασαν το ηθικό του κόσμου. Ωστόσο οι παίκτες τις ομάδες επέστρεψαν στις κακές συνήθειες τους. Αμυντικά άρχισαν και πάλι να δέχονται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα έχασε και σημαντικούς ποδοσφαιριστές με προβλήματα τραυματισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες που τώρα απουσιάζουν, είχαν τραυματιστεί και πριν λίγους μήνες. Η λίστα των παικτών που έχουν τραυματιστεί φέτος είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να χυθεί αρκετό μελάνι.

Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ

Μανόλο Χιμένεθ: Χαλάει το κλίμα

Πριν από περίπου ένα μήνα κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά. Ωστόσο οι εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων είναι απογοητευτικές. Οι ήττες από Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο ΟΑΚΑ χτύπησαν πολλά καμπανάκια εντός της ΑΕΚ. Ο Μανόλο θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά πλέον κρίνεται και εκείνος καθώς η περίοδος που για όλα έφταιγε ο προηγούμενος έχει τελειώσει.

Στον Μανόλο Χιμένεθ μπορούν να πιστωθούν κάποιες τεχνικές ανορθογραφίες. Στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Αστέρα Τρίπολης, που η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της και έπρεπε να πάρει τη νίκη, ο Ισπανός κατέβασε την ομάδα του με τρία αμυντικά χαφ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμε κυκλοφορία και δημιουργία των φάσεων. Αυτή τη στιγμή ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σίγουρος μέχρι το καλοκαίρι, είναι νωρίς να πούμε ότι θα αποχωρήσει σίγουρα, αλλά πλέον δεν είναι τόσο δεδομένη η παρουσία του και τη νέα χρονιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δίστασε να του δώσει εγγυήσεις ότι θα είναι στον πάγκο και τη νέα χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments