Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έριξε το Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έριξε το Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το μοντέλο μετρά αντίστροφα για να γίνει μανούλα.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο περιμένει πως και πως τη γέννηση του μωρού της και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους περισσότερους από 27 εκατομμύρια φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα της.

Η ίδια αποκαλεί την περίοδο που διανύει “γιορτή της γονιμότητας” και σε κάθε της ανάρτηση της κάνει τους φανς της να παραληρούν.

Από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του πρώτου παιδιού της με τον ηθοποιό και παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η ίδια δεν δίστασε να επιδείξει δημοσίως στα social media τη φουσκωμένη κοιλιά της σε πλήθος προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο. Πότε με φορέματα και αθλητικά ρούχα και άλλοτε με μαγιό ή μπικίνι, δημοσιοποίησε τα στάδια της εγκυμοσύνης και εκμυστηρεύτηκε τις συναισθηματικές της αντιδράσεις εν αναμονή πάντα της γέννησης. Αυτή τη φορά η 29χρονη το έφτασε σε άλλο επίπεδο ποζάροντας ολόγυμνη και δείχνοντας στους ακολούθους της πως είναι ικανή για όλα.

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις της και θα καταλάβετε:

Ποια είναι η Ραταϊκόφσκι:

Η Έμιλι πως γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο  από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην  όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο FHM, στο GQ, στο Cosmopolitan, στο British GQ και στο Ιnstyle UK ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον  ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Ζακ Έφρον. Στα τέλη Οκτωβρίου ανακοίνωσε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments