Πως Να

Πώς να μην γλιστράνε τα παπούτσια μου

Πώς να μην γλιστράνε τα παπούτσια μου
Παπούτσια που γλιστράνε: Είναι πάρα πολύ κακό να αγοράζεις ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, όπως αθλητικά ή γόβες, και να ανακαλύπτεις ότι είναι άβολα και γλιστράνε.

Τα παπούτσια που γλιστράνε, είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να σου χαλάσει και όλη η ημέρα. Και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις και να τραυματιστείς. Για αυτό κανείς δεν θέλει να κινδυνεύει, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση με το χαλί που μπορεί να γλιστράει.

Εξάλλου, είναι πάρα πολύ κακό να αγοράζεις ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, όπως αθλητικά ή γόβες, και να ανακαλύπτεις ότι είναι άβολα και γλιστράνε, ειδικά όταν τα φοράς για πρώτη φορά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να κινδυνεύεις, αρνείσαι να τα βγάλεις επειδή σου αρέσουν.

Και μιας και η άνοιξη μπήκε και επίσημα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί τόσο οι μπαλαρίνες όσο και τα σανδάλια να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σύντομα, έχουμε να προτείνουμε μερικά χρήσιμα tips για να μην γλιστράνε τα παπούτσια.

Παπούτσια που γλιστράνε: Χρήσιμα tips για να μην πέσεις

Μια πρώτη συμβουλή είναι να ψεκάζεις τον πάτο των παπουτσιών με λακ η οποία κολλάει. Μάλιστα, είναι κάτι που κάνουν ακόμα και τα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα. Από την άλλη, μπορείς να… θυσιάσεις μια πατάτα κόβοντάς τη στη μέση και τρίβοντάς τη στη σόλα. Στόχος να δημιουργηθεί μια κολλώδης επιφάνεια και να μην κινδυνεύεις να πέσεις.

Τέλος, μπορείς να πάρεις ένα γυαλόχαρτο και να γδάρεις τη σόλα ώστε να μην είναι τόσο λεία. Όλα αυτά είναι tips για να τα κάνεις μόνος αλλά αν φοβάσαι ή θες τη λύση ενός επαγγελματία, τότε η επίσκεψη στον κοντινό τσαγκάρη θα φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική.

Να σημειωθεί πως το παπούτσι προέρχεται από την τουρκική λέξη «pabuç» που στα ελληνικά σημαίνει «υπόδημα». Πρόκειται για ένα κομμάτι της ενδυμασίας και καλύπτει το κάτω μέρος του ποδιού. Εκτός από το απλό κάλυμμα βοηθάει και στο βάδισμα. Συνήθως τα παπούτσια είναι από δέρμα ή ύφασμα, σπανιότερα και από λάστιχο ή πλαστικό. Παραδοσιακά τα παπούτσια κατασκευάζονταν από τσαγκάρηδες, μα σήμερα είναι συνήθως ένα βιομηχανικό προϊόν. Τα αρχαιότερα παπούτσια είναι πέδιλα που χρονολογoύνται περίπου το 7.000 ή 8.000 π.Χ., που βρέθηκαν στη σπηλιά Fort Ροκ στην αμερικανική πολιτεία του Όρεγκον το 1938.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments