Lifestyle

Σοφία Μαριόλα: Εκτός από κούκλα είναι και πολύ ερωτευμένη

Σοφία Μαριόλα: Εκτός από κούκλα είναι και πολύ ερωτευμένη
Σοφία Μαριόλα: Η ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram έστειλε ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στον σύζυγό της.

Στην πολυσυζητημένη «Φάρμα» μπαίνει ο Στράτος Τζώρτζογλου και ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο σε καραντίνα, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες πριν να ξεκινήσει το ριάλιτι του ANT1. Και φυσικά η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα νιώθει ήδη έντονη την απουσία του. Η ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram έστειλε ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στον σύζυγό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι τους νικητής.

Σοφία Μαριόλα: H συγκινητική ανάρτηση

«Μου λείπεις ήδη. Καλή επιτυχία αντρούλη μου. Να είσαι αυτός που ξυπνάω κάθε μέρα και αγαπώ όλο και πιο πολύ. Πάρε μαζί το χιούμορ, την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία, την παιδικότητα και την τρέλα και είμαι σίγουρη θα σκίσεις και θα εκτιμηθεί. Γύρνα γεμάτος όμορφες στιγμές, εμπειρίες, γνώσεις και νέους φίλους.

Να μάθεις τα πάντα για τη “Φάρμα”. Ποιος ξέρει μπορεί να μας χρειαστεί! Θα σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κάθε στιγμή. Για μένα είσαι ήδη νικητής. Σε λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαριόλα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό ANT1» μέσω Skype και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωριστήκαμε με όλα τα παιδιά, είναι πολύ καλά παιδιά και νιώθω μια σιγουριά ότι θα παρουσιάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν θα το περιμένει κανείς. Το καλό κλίμα υπάρχει μεταξύ μας και δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ανταγωνισμού, αλλά θα μπούμε στην ευκαιρία που μας δίνει η πρόκληση του συναγωνισμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments