Lifestyle

Captain Marvel: Σήμερα στους ελληνικούς δέκτες

Captain Marvel: Σήμερα στους ελληνικούς δέκτες
Captain Marvel: Οι λάτρεις των ταινιών με υπερήρωες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα την ταινία της του κινηματογραφικού κόσμου της Marvel.

H Captain Marvel, η πρώτη γυναίκα υπερήρωας με δική της ταινία στο γνωστό σινεματικό κόσμο της Marvel, θα «προσγειωθεί» απόψε το βράδυ το βράδυ στους δέκτες του ελληνικού κοινού. Η προβολή της ταινίας θα γίνει από τον Alpha στις 10 το βράδυ.

Στην ταινία η ηρωίδα, εν μέσω του διαγαλαξιακού πολέμου των εξωγήινων Κρι με τους ερπετόμορφους Σκρουλ, οδηγείται στη Γη όπου καλείται να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της και να βρει τρόπο να σώσει την ανθρωπότητα. Την ταινία σκηνοθέτησαν οι Ράιαν Φλεκ, Άννα Μπόντεν, ενώ σε αυτή προταγωνίστησαν οι Μπρι Λάρσον, Τζουντ Λο, Σάμιουελ Τζάκσον και Μπεν Μέντελσον. Κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Captain Marvel

H Captain Marvel.

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, μέλος του οποίου αποτελεί και η εν λόγω ταινία είναι αμερικανικό franchise που προβάλλει ένα φανταστικό σύμπαν στο οποίο συνυπάρχουν μεταξύ τους υπερήρωες. Επικεντρώνεται σε ταινίες με υπερήρωες όπου η κάθε ταινία έχει παραχθεί ανεξαρτήτως από την άλλη από τη Marvel Studios και βασίζεται σε χαρακτήρες οι οποίοι εμφανίστηκαν στα κόμικς της Marvel.

Το franchise αυτό έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει βιβλία κόμικ, ταινίες μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό αυτό σύμπαν, όπως και το αρχικό σύμπαν της Marvel στα κόμικς, εγκαθιδρύθηκε από φανταστικές διασταυρώσεις μεταξύ των κοινών θεμάτων στην πλοκή, κοινές τοποθεσίες, κοινό θίασο και κοινούς χαρακτήρες.

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε στο MCU ήταν η ταινία Iron Man το 2008, η οποία ξεκίνησε την Φάση Ένα, που ολοκληρώθηκε με την ταινία Οι Εκδικητές το 2012. Η Φάση Δύο ξεκίνησε με την ταινία Iron Man 3 το 2013 και ολοκληρώθηκε με την ταινία Ant-Man το 2015. Η Φάση Τρία ξεκίνησε με την ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος το 2016 και ολοκληρώθηκε με την ταινία Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του το 2019. Οι ταινίες της Φάσης Τέσσερα θα ξεκινήσουν με την ταινία Black Widow το 2021.

Captain Marvel

H Μπρι Λάρσον που υποδύεται την ηρωίδα.

Ποια είναι η Μπρι Λάρσον

Η Μπριάν Σιντονί Ντεσολνιέρ , πιο γνωστή ως Μπρι Λάρσον, είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός που ενσαρκώνει τη διάσημη ηρωίδα.  Η πρώτη δουλειά της Λάρσον ήταν ως ηθοποιός σε σκετσάκια του “The Tonight Show with Jay Leno”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments