Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τo Σάββατο [06/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τo Σάββατο [06/03/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τo Σάββατο [06/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τo Σάββατο [06/03/21]

κριός

Με εκπληκτικά μικρή προσπάθεια, θα καταλάβεις πόσο εφικτή μπορεί να γίνει μια εμπνευσμένη ιδέα. Μην αποκλείεις μάλιστα την συμβολή του αγαπημένου σου για τη μετατροπή αυτής της ιδέας, σε κάτι πραγματικό. Ακόμα κι αν η ιδέα ή το όραμά σου αντηχεί βαθιά στην καρδιά σου, η δύναμη της συνεισφοράς του εραστή σου, τη μεταμορφώνει πραγματικά.

 ταύρος

Η έμφαση στο πώς θα μπορούσες να απολαύσεις περισσότερη αγάπη και άνεση στην ερωτική σου ζωή, δε είναι κάτι αρνητικό. Μπορεί να επισημάνει πόσο αναπόσπαστη μπορεί να είναι μια θετική στάση, για τη μεταμόρφωση της συναισθηματικής σου προοπτικής. Όσο περισσότερο ενθαρρύνεις την αφθονία στα ερωτικά σου, τόσο πιο γρήγορα η ζεστασιά και η γλυκύτητα θα αντικαταστήσουν αυτό που φαίνεται απόμακρο ή αποκομμένο.

δίδυμοι

Η αποτελεσματική επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει αυστηρά όρια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μπορείς να απολαύσεις με τον αγαπημένο σου μια συζήτηση μεταπηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο. Πρέπει όμως να γνωρίζεις πως αυτού του είδους οι ανταλλαγές, ξεμακραίνουν από το ζήτημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις ή να λάβεις μια απάντηση. Όσα περισσότερα λες, τόσο περισσότερο αυτό που θέλεις ουσιαστικά να πεις, θα επισκιαστεί ή θα «πνιγεί».

 καρκίνος

Αν αισθάνεσαι ότι κάνεις όλη τη χαμαλοδουλειά για κάτι που θέλεις να ζήσεις με τον εραστή σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις, πόσο ενθουσιώδης είναι ο εραστής σου. Αν αναμένεται να κάνεις όλο τον προγραμματισμό και την υλοποίηση, τότε ένα όραμα ή πιθανώς μια ιδέα, μάλλον δεν αντηχεί τόσο βαθιά στο ταίρι σου, όσο σε σένα. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο, τότε είναι ώρα να συμφωνήσεις μαζί του έναν τρόπο για να εξελίξετε τη σχέση σας.

λέων

Μην υποτιμάς το πόσο καθησυχαστικό είναι για τον εραστή σου, να σε βλέπει να γελάς και να αστειεύεσαι. Μπορεί να αναρωτήθηκες κάποιες φορές, αν ο εραστής σου έπαψε να σε αγαπάει. Όμως θα σιγουρευτείς…. όταν δεις πόσο αναζωογονημένος νιώθει, βλέποντας τη θετική σου διάθεση, που μπορείς τώρα να διαθέσεις σε αφθονία στη σχέση σας.

παρθένος

Τα ερωτικά σου θέματα αναμφίβολα θα ωφεληθούν από μια αλλαγή στάσης εκ μέρους σου. Πιθανόν μάλιστα να σου είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνεις. Οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό ή βαρετό στο δεσμό σου, μπορεί να λάβει μια λαμπρή σπίθα ζωής από τις προσπάθειές σου. Είσαι χαρούμενη! Το ξέρεις και θέλεις να το δείξεις. Θα αντιληφθείς επίσης άμεσα, πως αυτός ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός και σέξι!

ζυγός

Η μοναδική σου ικανότητα να προσφέρεις ζεστασιά και αγάπη, θα μπορέσει να μαλακώσει ακόμη και την πιο κρύα καρδιά τώρα. Όμως η αυθεντικότητα που φέρνεις μαζί της είναι αυτή που διαβεβαιώνει το ταίρι σου, πως δεν το κάνεις απλά και μόνο για να νιώσει λατρεμένος κι εκτιμημένος. Μπορεί η καλοπροαίρετη στρατηγική σου να μην είχε σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εραστή σου…. αλλά είναι πιθανό να συμβεί.

σκορπιός

Η καρδιά σου είναι ο καλύτερος οδηγός για να προσδιορίσεις τι θα σε έκανε πιο ευτυχισμένη και να θέσει ένα σχέδιο σε εφαρμογή για να το πετύχεις. Ψάξε μέσα σου για τις συναισθηματικές σου ανάγκες και για όσα επιτρέπεις να παραμείνουν απρόσιτα, επειδή αμφιβάλλεις για την επίτευξή τους. Να είσαι ειλικρινής σχετικά με αυτά…. από τα οποία έχεις παραιτηθεί. Η επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου, θα μπορούσε να ξεκινήσει από αυτό ακριβώς το σημείο, τώρα.

τοξότης

Μπορεί να έχεις σιωπήσει για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ή πιθανώς κρατάς ένα μυστικό από τον αγαπημένο σου. Φυσικά δεν ενέχει σημάδι αδιαφορίας η στάση σου. Απλά η απροθυμία σου να μιλήσεις, μπορεί να οφείλεται στην πίστη πως το ταίρι σου, πιθανώς θα γελούσε ή θα απέρριπτε ό,τι του αποκάλυπτες. Όμως πάρε κουράγιο και μίλησέ του…γιατί μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικά τα πράγματα κι όχι όπως τα πίστευες.

αιγόκερως

Αν πρόκειται να επισημάνεις τι θέλεις να αλλάξεις στη ρουτίνα της σχέσης σου, τότε ξεκαθάρισε στο ταίρι σου, πως δεν το κάνεις από πλήξη ή δυσαρέσκεια. Προσδιορίζοντας πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι ένας σέξι σπινθήρας, σηματοδοτείς την έναρξη μιας δυνητικά συναρπαστικής νέας αρχής, χωρίς να τερματίζεις τίποτα. Έχε αυτά τα σημεία στο μυαλό σου, αν σκιαγραφήσεις τις σκέψεις σου, στο αντικείμενο του πόθου σου.

υδροχόος

Αν νομίζεις πως αυτός που σ’ αρέσει θα ήθελε να σε βλέπει πιο δραστήρια και όχι τόσο παθητική, τότε το ένστικτό σου είναι σωστό. Ξέρεις πως πρέπει να κάνεις κάτι τολμηρό για να πετύχεις μια σημαντική αλλαγή που δεν πρέπει να καταστείλεις. Γνωρίζεις επίσης πως έχεις την υποστήριξη του εραστή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις αυτό το απαραίτητο βήμα.

ιχθύες

Ορισμένες πληροφορίες που καταφθάνουν μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες! Είναι όμως αληθινές ; Ο αγαπημένος σου, ίσως πιστέψει πως αυτό που καταφτάνει είναι αυθεντικό… και δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση. Ωστόσο το ένστικτό σου, θα αντιδράσει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να προκαλέσεις αναστάτωση. Όμως η σκέψη της προσωπικής σου εκτίμησης για την κατάσταση, θα ήταν συνετή προς το παρόν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments