Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
ΠΑΟΚ - Άρης: Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Τζόλη, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Λαμίας και άνοιξε τον χορό των γκολ για σήμερα. Η αναμέτρηση τη Θεσσαλονίκης ωστόσο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο μονομάχοι κοντράρονται για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ – Άρης: Πώς θα παραταχθούν οι δύο ομάδες

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Σίνζι Καγκάβα και τον Αμρ Ουάρντα να παίζει στα αριστερά αντί του ασθενούς, Χρήστου Τζόλη. Παράλληλα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Σβαμπ θα είναι ο Τσιγγάρας. Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα – Κρμέντσικ. Στον πάγκο των “ασπρόμαυρων” κάθονται οι: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Κρέσπο, Μπάμπα, Καντουρί, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται εκτός πλάνων του Πάμπλο Γκαρσία λόγω ίωσης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ίσως ο καλύτερος και πιο επιδραστικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο φετινό του πρωτάθλημα, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μάλιστα, λόγω της ίωσης δεν βρίσκεται ούτε καν στην αποστολή.

ΠΑΟΚ - Άρης: Εκτός ο Τζόλης

ΠΑΟΚ – Άρης: Εκτός ο Τζόλης

ΠΑΟΚ – Άρης: Με Μπουσέ στα δοκάρια ο Άρης

Ο Άκης Μάντζιος για τους φιλοξενούμενους επέλεξε τον 28χρονο τερματοφύλακα για να υπερασπιστεί τα δοκάρια της ομάδας του, αφήνοντας εκτός τον Κουέστα μετά το τραγικό λάθος που έκανε στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ένα λάθος που κόστισε την πρόκριση στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 με τους Σάκιτς και Σούντγκρεν στα μπακ, ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Ροζ και Δεληζήσης. Στη μεσαία γραμμή, οι Σάσα και Τζέγκο ενώ πίσω από τον προωθημένο Μαντσίνι οι Γκάμα-Μπερτόγλιο-Μπρούνο. Η ενδεκάδα του Άρη: Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μαντσίνι. Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κουέστα, Μάνος, Μήτρογλου, Σίλβα, Κάτσε, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Μπαγκαλιάνης, Ιωάννου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments