Αθλητισμός

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Εκτός τελικού

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Εκτός τελικού
Ραφαέλα Σπανουδάκη: Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης παρά την καλή της κούρσα η Ελληνίδα σπρίντερ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης παρά την καλή κούρσα που έκανε στην 2η ημιτελική σειρά των 60μ, κατά την 4η και τελευταία ημέρα του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας. Η Ελληνίδα σπρίντερ τερμάτισε 4η στη σειρά της με 7.29 κι έμεινε εκτός τελικού, αφού προκρίνονταν οι δύο πρώτες αθλήτριες από τις τρεις σειρές και οι δύο με τους καλύτερους χρόνους. Στο σύνολο η Σπανουδάκη κατετάγη 11η.

«Ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μου βγήκε η κούρσα. Δεν ξέρω τι έφταιξε, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Όλες οι αθλήτριες στην κούρσα ήταν δυνατές. Τώρα η προσοχή μου στρέφεται στον ανοικτό στίβο», είπε μετά τον τερματισμό της, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Πως προκρίθηκε στον ημιτελικό

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας (4 με 7 Μαρτίου), ενώ λίγο νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό με κορυφαία επίδοση ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για την πολυαναμενόμενη απονομή του μεταλλίου.

Η Ελληνίδα σπρίντερ πάντως, κατά την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, τερμάτισε δεύτερη στην τέταρτη προκριματική σειρά με 7,33 και αργότερα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό. Πρώτη στη σειρά της τερμάτισε η Ελβετίδα Ντελ Πόντε με 7.26, ενώ την έκτη θέση πήρε η Κύπρια Ιλιβία Φωτοπούλου με 7.69.

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ραφαέλα Σπανουδάκη

Αντίθετα, με τη Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση οι άλλες δύο Ελληνίδες που συμμετείχαν στα προκριματικά, η Μαρία Γάτου και η Κέλυ Σαμάνη. Η πρώτη, μετείχε στην τέταρτη σειρά και με 7.40 πήρε την έκτη θέση, ενώ η Σαμάνη με 7.69 ήταν όγδοη στην πέμπτη σειρά. Στο σύνολο η Γάτου κατετάγη εικοστή έβδομη και η Σαμάνη στην 37η θέση.

Η Ραφαηλία Σπανουδάκη είναι γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1994 στη Ρόδο και είναι Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου.  Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. Στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments