Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της

Βίκυ Κουλιανού: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της
Βίκυ Κουλιανού: Η δίμετρη καλλονή τοπ μόντελ και ηθοποιός αποκάλυψε αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, ενώ παράλληλα μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της.

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες celebrities και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή της, όπως όταν αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ως μοντέλο για να κάνει πασαρέλα ή όταν αναφέρθηκε στην πρώτη της συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη.

Η δίμετρη καλλονή τοπ μόντελ λοιπόν, και ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια απορρυπαντικού ρούχων με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, παράλληλα μέσω της διαφήμισης περνάει και ένα μήνυμα με την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει μια σύγχρονη γυναίκα στη ζωής της στην εποχή μας. Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, ενώ παράλληλα μίλησε πρώτη φορά στην ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μία παράσταση.

Βίκυ Κουλιανού

Βίκυ Κουλιανού

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads, αλλά λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Μου έχει απαγορευτεί μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω. Οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση. Η σπονδυλοαρθροπάθεια  είναι μια κάκωση των σπονδύλων και την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο», ανέφερε αρχικά.

Βίκυ Κουλιανού: «Αν δεν είχα αυτό, θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor»

«Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση, Η ψευτουπηρέτρια, του Μαριβώ. Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου», συνέχισε στην εξήγησή της η Βίκυ Κουλιανού.

«Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να κλειδώσει η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό, θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε.

Βίκυ Κουλιανού

Βίκυ Κουλιανού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments