Video

Εβελίνα Παπούλια: Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων

Εβελίνα Παπούλια: Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων
Εβελίνα Παπούλια: Με θάρρος τόσο για το «κύμα» των καταγγελιών όσο και για τα πρόσωπα που έχουν κατηγορηθεί, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία πριν από μερικούς μήνες κλήθηκε να απαντήσει για τον συμπρωταγωνιστή της στους «Δύο Ξένους» Νίκο Σεργιανόπουλο, αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται για τον χώρο του θεάτρου σχετικά με τις υποθέσεις που σχετίζονται με συναδέλφους της όπως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, για τον οποίο δημοσιεύτηκε μια νέα καταγγελία και ο Δημήτρης Λιγνάδης στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ερωτικές επιστολές ανηλίκων προς τον ίδιο.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» στο Mega, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, το πρωί της Κυριακής 7 Μαρτίου στο «Έλα Χαμογέλα». Από τον καναπέ της εκπομπής λοιπόν, στη συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με θάρρος τόσο για το «κύμα» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο το τελευταίο διάστημα όσο και για τα πρόσωπα τα οποία έχουν μέχρι σήμερα κατηγορηθεί.

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια: «Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα»

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείς να ξέρεις… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα». «Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. «Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;».

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει», ομολόγησε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, η Εβελίνα Παπούλια η οποία ήταν σαν καταπέλτης σε κάθε περίπτωση μιλώντας στην πρωινή εκπομπή στο OPEN.

Θυμίζουμε πως η Εβελίνα Παπούλια έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Safe Sex» του 1999, μαζί με έναν πολύ μεγάλο αριθμό γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και στις ταινίες «Ένας κι Ένας», «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και «Guilt» (2009) του Βασίλη Μαζωμένου. Και έπειτα συνέχισε με διάφορες δουλειές τόσο στη θεατρική όσο και στη μουσική σκηνή ενώ σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο ροκ μιούζικαλ «Hedwig and the Angry Inch».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments