Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κατέληξε στον νέο CEO ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Κατέληξε στον νέο CEO ο Μελισσανίδης
ΑΕΚ: Το αφεντικό της Ένωσης έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος CEO της ομάδας και οι ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαδικασία ανανέωσης. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι εφικτό να αλλάξει πολλά πράγματα στο ρόστερ της. Ωστόσο οι αλλαγές σε επίπεδο στελεχών συνεχίζονται. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης αναλαμβάνει ρόλο στα μεταγραφικά. Παράλληλα υπήρχε το ανοιχτό θέμα με τον Μηνά Λυσάνδρου. Ο γνωστός παράγοντας είχε υποβάλει την παραίτησή του η οποία τελικά έγινε αποδεκτή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές φήμες για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του CEO. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση και έχει ήδη επιλέξει τον εκλεκτό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνθρωπο που έχει άμεση σχέση με την ΑΕΚ καθώς έκανε το ρεπορτάζ της ομάδα επί σειρά ετών. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια είχε διευθυντικές θέσεις σε διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το σήμα της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την ΠΑΕ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Γιώργος Κοσμάς. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σημαντικές θέσεις σε μεγάλα ΜΜΕ την τελευταία δεκαετία. Ο Γιώργος Κοσμάς υπήρξε κορυφαίος ρεπόρτερ ΑΕΚ σε εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα από το 1992.  Από το 2008 είχε επιτελικό ρόλο σε ΜΜΕ.

Αρχικά στην Εξέδρα του τότε ομίλου Λαμπράκη, στην εφημερίδα Live Sport, μετά διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm και τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open από όπου παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο αναμένεται να πιάσει πολύ γρήγορα δουλειά αφού η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει να είναι έτοιμη σε όλα μέχρι το καλοκαίρι. Για ένα διάστημα πάντως όπως είναι γνωστό θα παραμείνει στη θέση του ο Μηνάς Λυσσάνδρου για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες και να ολοκληρωθεί η μετάβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές και σε άλλες θέσεις στην ΠΑΕ. Ακόμα και αν δεν έρθουν νέα στελέχη, το αφεντικό της ομάδας πιστεύει ότι κάποιοι μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα σε άλλες θέσεις από αυτές που κατέχουν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments