Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Άγριο κράξιμο στους παίκτες των γηπεδούχων

ΠΑΟΚ: Άγριο κράξιμο στους παίκτες των γηπεδούχων
ΠΑΟΚ: Οι φίλοι των γηπεδούχων δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση των παικτών και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της πόλης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League. Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 μέσα στην Τούμπα, αλλά δέχτηκε και πάλι γκολ στο φινάλε. Αυτή τη φορά δέχτηκε δυο τέρματα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.Θα περίμενε κανείς ότι στον Άρη θα υπήρχε αναβρασμός καθώς είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που χάνεται με γκολ στο φινάλε. Είχε προηγηθεί ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό.

Τελικά όμως τα πράγματα ξέφυγαν στον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή. Ο Πάμπλο Γκαρσία βελτίωσε μέχρι ένα σημείο την ομάδα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν βλέπουμε κανονικό ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας τον στηρίζουν και τα βέλη της διοίκησης έχουν πέσει πάνω στους παίκτες. Όπως φαίνεται το ίδιο ισχύει και για τους φίλους της ομάδας που έκραξαν άγρια τους παίκτες της ομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, αντιπροσωπεία οπαδών τα έψαλλε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποχώρησαν με αρκετή καθυστέρηση από το γήπεδο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές, φέροντας άπαντες προ των ευθυνών τους, σε ένα δύσκολο βράδυ για τον οργανισμό του Δικεφάλου με πολλά… γκάζια!

ΠΑΟΚ - Άρης

ΠΑΟΚ – Άρης

ΠΑΟΚ – Άρης: Πέσιμο στον Πασχαλάκη κατά τη διάρκεια του ματς

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση υπήρχε και πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα οι λίγοι φίλοι του ΠΑΟΚ που ήταν στις κερκίδες ξέσπασαν μετά το δεύτερο τέρμα του Άρη. Εξαιτίας του Covid 19 σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσαν να είναι στον πάγκο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Οι οπαδοί άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες και ο έμπειρος τερματοφύλακας αντέδρασε. Τότε δεν άργησαν να ξεφύγουν τα πράγματα με τους φίλους της ομάδας να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής από τους παίκτες. Η ένταση κράτησε για μερικά λεπτά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμισαν. Πάντως όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, υπήρχαν έντονες δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο, αλλά δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments