Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης: Έκανε ανάρτηση τον Άγγελο Αναστασιάδη

Γιώργος Σαββίδης: Έκανε ανάρτηση τον Άγγελο Αναστασιάδη
Γιώργος Σαββίδης: Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Αναστασιάδη και τις εξελίξεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πρόσφατο ματς με τον Άρη έφερε πολλούς τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες τα άκουσαν χοντρά από τους φιλάθλους της ομάδας. Η πορεία του ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες αναμένεται να φέρει και μεγάλες αλλαγές. Ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Όλαφ Ρέμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής ήρθε με μεγάλες περγαμηνές, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη αλλά δεν τον δικαίωσε. Μάλιστα ο Ρέμπε έχει ήδη παραιτηθεί, ενώ χθες ανακοινώθηκε από την Νυρεμβέργη. Από τον ΠΑΟΚ, όμως, ξεκαθαρίζεται ότι ο Ρέμπε παραμένει κανονικά στη Θεσσαλονίκη και θα δουλεύει μέχρι να παραδώσει στον αντικαταστάτη του! Ο ίδιος, δε, ισχυρίζεται πώς η πρόωρη ανακοίνωση από τους Γερμανούς οφείλεται σε δικό τους λάθος.

Στις δηλώσεις του, πάντως, στο επίσημο site της Νυρεμβέργης αναφέρει: «Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή για τον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα γιατί υπάρχει ένα σαφές σχέδιο και μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να συμβάλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Νυρεμβέργης».

ΠΑΟΚ - Άρης

ΠΑΟΚ – Άρης

Γιώργος Σαββίδης: Η ανάρτηση με Αναστασιάδη

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν είχε πάρει κάποια θέση τον τελευταίο καιρό για τις εξελίξεις στην ομάδα. Το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο γιός του Ιβάν Σαββίδη δεν έγραψε ο ίδιος κάτι, αλλά προτίμησε να παραθέσει μια παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο έμπειρος τεχνικός αφήνει να εννοηθεί ότι το τέλος της τότε θητείας του ήρθε από το εσωτερικό του ΠΑΟΚ. «Εγώ σαν προπονητής του ΠΑΟΚ κέρδισα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή , τον Άρη, τον μόνο που δεν κέρδισε ήταν τον ΠΑΟΚ. Και στην Κωνσταντινούπολη η πόρτα άνοιξε από μέσα και έπεσε. Αν δεν άνοιγε, οι Τούρκοι ακόμη απ’ έξω θα ήταν». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Σαββίδης μιλάει για εσωτερικούς εχθρούς μέσα στον ΠΑΟΚ, “φωτογραφίζοντας” τους παίκτες της ομάδας.

Δείτε το σχετικό ποστ και το βίντεο

Το ποστ του Γιώργου Σαββίδη

Το ποστ του Γιώργου Σαββίδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments