Video

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 11/03

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 11/03
8 Λέξεις σήμερα: Ο Οδυσσέας κι η Έρση γυρνούν στην Αθήνα και κάνουν έκπληξη στη Ναυσικά αλλά μπαίνοντας στο σπίτι, δεν τη βρίσκουν μόνη.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Σίμος με τη Σμαράγδα αποφάσισαν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μια εβδομάδα. Ο Άκης κάλεσε τον Αιμίλιο στο γραφείο του γιατί ετοιμαζόταν ένα σχέδιο και χρειαζόταν το δελτίο ειδήσεων του καναλιού για να το φέρει σε πέρας. Ο Φρίξος μετάνιωσε που απέσυρε την πρόταση γάμου και δήλωσε πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος ανεθεώρησε για την Αλκμήνη και έδειξε να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια.

Στο σημερινό επεισόδιο στις «8 Λέξεις», ο Άκης πιέζει την Αποστολία με σκοπό να μάθει αν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να το συζητήσει. Η Γεωργία εξομολογείται στον Έκτορα ότι όντως έχει κάνει κατάχρηση χρήματος, αλλά δεν τολμάει να του πει από ποιους εκβιάζεται. Ο Σπύρος εξομολογείται τον έρωτά του στην Ιφιγένεια κι εκείνη γυρίζει άρον άρον στην Κέρκυρα, αλλά με διαφορετικά μυαλά.

Η Αποστολία βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Άκη. Η Ναυσικά εκμυστηρεύεται τα προβλήματά της στον Δημοσθένη κι οι δύο τους έρχονται και πάλι κοντά. Η Γεωργία, πιεσμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να κάνει μια απερίσκεπτη ενέργεια αλλά ο Έκτορας την προλαβαίνει. Ο Οδυσσέας κι η Έρση γυρνάνε στην Αθήνα και κάνουν έκπληξη στη Ναυσικά αλλά μπαίνοντας στο σπίτι, δεν την βρίσκουν μόνη.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments