Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν
Ελένη Μενεγάκη: Σε μία περίοδο που τα ταξίδια είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, η Ελένη Μενεγάκη θυμάται κάτι από το παρελθόν της.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία γιόρτασε την επέτειό της με τον Μάκη Παντζόπουλο πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία της από το παρελθόν, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, όπου μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Η φωτογραφία της απεικονίζει την ίδια σε μια υπέροχη παραλία στη Ζανζιβάρη, την ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Ο φωτογραφικός φακός έχει αποθανατίσει τη στιγμή με την Ελένη Μενεγάκη να έχει αναμνήσεις πλέον από το συγκεκριμένο σημείο, σε μια εποχή που ο κορωνοϊό κυριαρχεί και τα ταξίδια είναι δύσκολα ή ανέφικτα στο να πραγματοποιηθούν.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την ανάρτησή της:

Instagram Ελένης Μενεγάκη

Από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύσει μερικές ακόμα φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μεξικό. «Μεξικό 2016. Ποσό μου έχουν λείψει τα ταξίδια;», αναρωτήθηκε στη λεζάντα που συνοδεύει το post της στο ιδιαίτερα πετυχημένο προφίλ της στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities.

Instagram Ελένης Μενεγάκη

Από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη

Instagram Ελένης Μενεγάκη

Από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Κρατά επαφή με τους θαυμαστές της μέσω Instagram

Θυμίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη με την τηλεοπτική καριέρα των τριάντα ετών, από το 1995 ως την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της «Ελένη» τον Ιούλιο του 2020, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν. Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια.

Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998). Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως guest στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments