Αθλητισμός

Εθνική: Εκτός οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς

Εθνική: Εκτός οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς
Εθνική: Εκτός της Εθνικής ποδοσφαίρου έθεσαν τους εαυτούς τους με δική τους απόφαση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Η Εθνική ποδοσφαίρου θα παραταχθεί χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς και οι δύο έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός της ομάδας.

Εθνική: Κλειστές πόρτες από τους δύο ποδοσφαιριστές

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ επιθυμούσε την επιστροφή των Μανωλά – Παπασταθόπουλου και γι΄ αυτό τους προσέγγισε. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην αθλητική εκπομπή του «Open», ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βρήκε τις πόρτες των δύο ποδοσφαιριστών κλειστές και έτσι οι δυο τους με δική τους απόφαση μένουν εκτός Εθνικής Ελλάδος, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Εθνική

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του «OPEN», στην αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με την Ισπανία και την Γεωργία επιστρέφουν οι Καπίνο και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Επιπρόσθετα, ο Φαν΄τ Σχιπ περιμένει να δει την κατάσταση του Διούδη – Αλεξανδρόπουλου για να αποφασίσει ενώ δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να κληθεί και ο Δουβίκας.

Εθνική: Το δυναμικό για τα ματς με Ισπανία και Γεωργία

Λίγα λόγια για τους δύο ποδοσφαιριστές

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος , γεννημένος στην Καλαμάτα, στις 9 Ιουνίου 1988, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας και έπειτα στην ομάδα του Απόλλωνα Πεταλιδίου, απ’ όπου το 2005 τον απέκτησε η ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2006 αγωνίστηκε με δανεισμό στη Νίκη Βόλου για να επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά από 6 μήνες.

Εθνική

Ο Κώστας Μανωλάς γεννημένος στη Νάξο, στις 14 Ιουνίου 1991, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη ΣΣΚ Νάπολι, στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι ανιψιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στέλιου Μανωλά. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 2008 στον Θρασύβουλο Φυλής, όπου εκείνη την περίοδο (2008-09) αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την αμέσως επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments