Lifestyle

Jennifer Lopez: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Jennifer Lopez: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια
Jennifer Lopez: Aρραβωνιάστηκε τον Μάρτιο του 2019 και έπρεπε να αναβάλουν τα σχέδια του γάμου τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Jennifer Lopez είναι μια από τις πιο καυτές τραγουδίστριες του κόσμου, ποιος ξεχνά άλλωστε την εμφάνισή της χωρίς ρούχα για τις ανάγκες του νέου της video clip.

Ωστόσο η τραγουδίστρια έχει ευχάριστα αφού εκείνη και ο Alex Rodriguez κάτι πολύ σημαντικό. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάρτιο του 2019 και έπρεπε να αναβάλουν τα σχέδια του γάμου τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Μία πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε στο αμερικάνικο Entertainment Tonight «Περνάνε τόσο καλά μαζί, είναι εντυπωσιακό το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους». «Τον εμπιστεύεται όπως κανέναν άλλον και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της» πρόσθεσε.

Jennifer Lopez: Τα μουσικά άλμπουμ και το τιμητικό βραβείο

Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια. Το album της «Como ama una mujer» (full-spanish album) πουλά 1,2 εκατομμύρια . To album της «LOVE?» δεν γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αν και αποτέλεσε την μεγάλη επιστροφή της στην δισκογραφία, ενώ περιείχε το Single On The Floor, το πιο επιτυχές εμπορικά τραγούδι της, του οποίου οι πωλήσεις ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια. Επίσης, συμμετείχε για 5 χρόνια στο talent show American Idol ως κριτής.

Το αμερικανικό δίκτυο MTV στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Video Music Awards 2018, αποφάσισε να δώσει το εμβληματικό βραβείο Michael Jackson Vanguard Award στην Jennifer Lopez για τη συνεισφορά της στο χώρο της μουσικής, κάνοντας την παράλληλα τον πρώτο λάτιν καλλιτέχνη που παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Το fashion icon

Η Jennifer Lopez φημίζεται για το ξεχωριστό στιλ της και το αισθητήριό της για τη μόδα. Το «Us Weekly» την ανακήρυξε «Style Icon» της δεκαετίας του 2000. Το 2019,το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής της απένειμε το βραβείο «Fashion Icon Award» για τη «μακροχρόνια και παγκόσμια επίδρασή της στη μόδα». Το περίφημο πράσινο φόρεμα Versace που φόρεσε στα Βραβεία Grammy του 200 ψηφίστηκε ως η πέμπτη πιο iconic εμφάνιση όλων των εποχών σε κόκκινο χαλί. Οι φωτογραφίες της Lopez από εκείνη τη βραδιά έγιναν το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στα έως τότε χρονικά. Οδήγησαν την Google στη δημιουργία της αναζήτησης εικόνων.

Το στιλ της J Lo έχει επηρεάσει μία σειρά διασημοτήτων όπως οι Kelly Rowland, Kim Kardashian και η Jennifer Love Hewitt. Το πρώτο της άρωμα, το «Glow by JLo», συντέλεσε στην άνοδο των αρωμάτων από celebrities τη δεκαετία του 2000. Το «Glow by JLo» αποτελεί το πιο επιτυχημένο άρωμα στην κατηγορία του, έχοντας καταγράψει πωλήσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2012. Ο κριτικός Chandler Burr έγραψε: «Η Elizabeth Taylor ήταν η πρώτη που λάνσαρε το δικό της άρωμα, όμως το Glow ώθησε την υπερδραστηριότητα στο χώρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments