Πολιτική

Δημήτρης Παπαδημούλης: Σε αναντίστρεπτη φθορά η ΝΔ

Δημήτρης Παπαδημούλης: Σε αναντίστρεπτη φθορά η ΝΔ
Δημήτρης Παπαδημούλης: Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισήμανε ότι η φθορά της είναι αναντίστρεπτη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει «αναντίστρεπτη φθορά παρά το τείχος προστασίας των συστημικών ΜΜΕ». Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στα δύο κόμματα αφού ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα των ιδιωτικών κλινικών, ενώ η Αριστοτελία Πελώνη σημείωσε ότι «η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό του».

Ο κ. Παπαδημούλης είπε, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξή του στην Atlas Τηλεόραση και την εκπομπή «Οι Απέναντι» ότι: «Όσοι είδαν τη συζήτηση στη Βουλή κατάλαβαν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης αντί να εξηγήσει τι έχει κάνει και τι όχι, προτίμησε για ακόμη μία φορά να χρησιμοποιήσει το χιλιοειπωμένο επιχείρημα ότι “για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ“. Αυτή η καραμέλα έχει πλέον λιώσει.

Δημήτρης Παπαδημούλης: Σε αναντίστρεπτη φθορά η ΝΔ

Δημήτρης Παπαδημούλης: Σε αναντίστρεπτη φθορά η ΝΔ

Οι πολίτες περιμένουν από την εκάστοτε κυβέρνηση αποτελέσματα. Στο μεν θέμα της ασφάλειας, έχουμε μια αστυνομική αυθαιρεσία που παράγει ανασφάλεια. Στο δε θέμα της οικονομίας, έχουμε την τρίτη μεγαλύτερη ύφεση σε όλη την Ευρωζώνη. Επιπλέον, στον τομέα της αντιμετώπισης της πανδημίας δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά, παρότι έχουμε το πιο μακρύ σε διάρκεια λοκντάουν σε όλη την ΕΕ. Αλλά και το λιγότερο αποτελεσματικό απ’ ότι φαίνεται.

Μιλώντας με παραδείγματα, στο Βέλγιο κατάφεραν να μειώσουν αισθητά τα κρούσματα από την δύσκολη περίοδο του φθινοπώρου, ενώ στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου που κάνει τις μετρήσεις, την τελευταία εβδομάδα η Ελλάδα είχε την μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων.

Νομίζω λοιπόν ότι η επιθετικότητα και οι άδικες κατηγορίες έδειξαν έναν Μητσοτάκη αρκετά στριμωγμένο και γι’ αυτό και επιθετικό. Όταν μια κυβέρνηση κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, αυτό δείχνει ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Νομίζω ότι αυτή η εκστρατεία μίσους και δαιμονοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και έναν φόβο του Κυρ. Μητσοτάκη και του επιτελείου του ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ έχει μπει σε μια πορεία αναντίστρεπτης φθοράς παρά το τείχος προστασίας που της δημιουργεί αυτή η τεράστια φιλοκυβερνητική στάση προπαγάνδας από τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ. Όσο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εξωραϊσμένη εικόνα, για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση τα κάνει όλα καλά, ο κόσμος δεν πείθεται γιατί ξέρει στην οικογένειά του και το νοικοκυριό του πώς περνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments