Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 16 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Την ώρα που υπάρχει ανησυχία για τα κρούσματα, οι πλανήτες δίνουν απαντήσεις για το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων:

Κριός

Υπάρχει ένα βαρύ κλίμα στην σχέση σας σήμερα. Δεν συμβαίνει κάτι λάθος, απλά αισθάνεστε ότι χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε τα κίνητρά σας, τις διαφορετικές πτυχές και προκλήσεις της σχέσης σας αλλά και τα θετικά της στοιχεία. Μετά από αυτή την διαδικασία θα βγείτε πιο σοφοί.

Ταύρος

Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε μια καλή αρχή σε ένα ραντεβού σήμερα το απόγευμα, κυρίως λόγω του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Ωστόσο, μην τα παρατάτε. Μπορεί οι συζητήσεις σας να μην σας ενθουσιάσουν, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή και οι δύο έχετε άλλα θέματα στο μυαλό σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν προκύψει στην σχέση σας. Ωστόσο, είναι πιθανόν να βουλιάξετε στην απαισιοδοξία και να αρχίσετε να φαντάζεστε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Μην πάρετε κάποια σημαντική απόφαση ακόμα.

Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας επιμένει να παραμένει σε κακή διάθεση, παρόλο που έχετε δοκιμάσει με κάθε τρόπο να τον/την ενθαρρύνετε. Ίσως θα πρέπει να τον/την αφήσετε λίγο μόνο/η. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει, την οποία δεν επιθυμεί να συζητήσει μέχρι να αισθανθεί έτοιμος/η.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε τα πράγματα χαλαρά στην σχέση σας. Ό,τι και αν συμβαίνει, ευχάριστο ή δυσάρεστο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε μαζί και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνετε μια κίνηση προς τα εμπρός στην σχέση σας. Είστε ανοιχτοί σε μια ροή διαφόρων διαφωτιστικών ιδεών που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε τον/την σύντροφό σας από μια νέα και πολύ διαφορετική οπτική γωνία.

Ζυγός

Μπορεί να έχετε ανάμικτα συναισθήματα για μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά την σχέση σας. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Έχετε την τάση να ασχολείστε πολύ με τα συναισθήματά σας, κάτι που συχνά καθιστά δύσκολη την υιοθέτηση μιας αποστασιοποιημένης προοπτικής.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποια συναρπαστικά πράγματα με τον/την σύντροφό σας ή να γνωρίσετε μερικά καινούργια και διαφορετικά άτομα, που θα κάνουν τη διαφορά στην ζωή σας. Ό, τι κι αν κάνετε, αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ακολουθήσετε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Γίνετε δημιουργικοί και τολμηροί, και πάνω από όλα, διασκεδάστε!

Τοξότης

Μερικές φορές χρειάζεται ένα αναπάντεχο γεγονός για να μας ταρακουνήσει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προσφέρει μια τέτοια ευκαιρία. Μέσα από κάποιες ασυνήθιστες περιστάσεις, θα αρχίσετε να βλέπετε ότι η δυναμική της σχέσης σας είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερη από ότι νομίζατε. Τώρα συνειδητοποιείτε γιατί βρεθήκατε μαζί αρχής εξαρχής και πόσα πράγματα μπορείτε να επιτύχετε μαζί.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την σχέση σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό είναι κάτι που κάνετε ούτως ή άλλως στην ζωή σας, απλά σήμερα η αντίληψή σας είναι πιο οξυμμένη. Ακόμα κι αν συνειδητοποιείτε πόσα κοινά έχετε, τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά ότι τελικά είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Υδροχόος

Μην αγχώνεστε αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει με το ταίρι σας σήμερα Μάλλον αισθάνεται την ανάγκη να περάσει λίγο χρόνο μόνος/μόνη του/της. Αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση σας καταρρέει. Αφήστε τον/την να επεξεργαστεί τα προσωπικά του/της θέματα και σύντομα θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά απρόβλεπτα συναισθήματα. Αυτό δεν συμβαίνει για να σας βγάλει εκτός πορείας αλλά για να σας βοηθήσει να εξετάσετε τι πραγματικά θέλετε από μια συγκεκριμένη στενή προσωπική σχέση. Μην πιέζεστε να λάβετε άμεσα αποφάσεις, καθώς μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι πραγματικά θέλετε και να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments