Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Αγνώριστος με το νέο του look

Βασίλης Σπανούλης: Αγνώριστος με το νέο του look
Βασίλης Σπανούλης: Εδώ και εβδομάδες είχαμε συνηθίσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει γενειάδα. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται ότι τη βαρέθηκε και την έκοψε.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και στη νίκη-ανατροπή του Ολυμπιακού απέναντι στη Ζενίτ. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μπορεί να παίζει λιγότερα λεπτά, αλλά είναι ουσιαστικός στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα και ο Ρικ Πιτίνο πίσω να τον θέλει στην Εθνική για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Πάντως, ο Βασίλης επέλεξε πριν από όλα να αλλάξει look. Μάλιστα, έγινε… αγνώριστος αφού αποχωρίστηκε τη γενειάδα με την οποία τον είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.  Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποχωριστεί το μούσι, αλλά και να κουρευτεί με αποτέλεσμα να είναι «άλλος άνθρωπος». Ακόμα και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, με ανάρτησή της στα social media απόρησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, κάτι που μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη έγραψε χαρακτηριστικά: «ο κύριος;».

Βασίλης Σπανούλης: Άλλος άνθρωπος ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Βασίλης Σπανούλης: Άλλος άνθρωπος ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Βασίλης Σπανούλης: Τον θέλει για αρχηγό στην Εθνική ο Πιτίνο

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, στις αρχές Μαΐου, όπως είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ. Μάλιστα, ο Αμερικανός τεχνικός θα έρθει μετά από το τουρνουά του περίφημου March Madness για να ετοιμάσει την ομάδα που θα παίξει στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά στον Καναδά.

Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή είπε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Ρικ Πιτίνο είπε: «Υπολογίζω να είμαι ο προπονητής, έχω βρει τους τέσσερις συνεργάτες μου. Η ΕΟΚ θα τους ανακοινώσει σύντομα. Όλοι μας ανυπομονούμε. Υπολογίζω να είμαι στην Ελλάδα στις αρχές Μαΐου για να δω παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα. Θέλω μια έμπειρη ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε NBAers, αλλά έχουμε εμπειρία και αυτό έχει σημασία. Ελπίζω να έχουμε μια σπουδαία ομάδα για να εκπροσωπήσουμε την χώρα και να στοχεύσουμε στον θρίαμβο.

Έστειλα μηνύματα στον Σπανούλη πριν από έναν μήνα, του ζήτησα να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Τον σέβομαι γιατί εκτός από τις δυνατότητές του αγαπάει το παιχνίδι. Είναι ένας σπέσιαλ ηγέτης, εννοείται πως τον θέλω μαζί μας στην εθνική ομάδα. Μου απάντησε, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ξέρει πόσο τον σέβομαι. Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Αν θέλει να ηγηθεί, δεν υπάρχει μεγαλύτερος οπαδός του από εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments