Αθλητισμός

Champions League: Στους «8» Τσέλσι και Μπάγερν

Champions League: Στους «8» Τσέλσι και Μπάγερν
Champions League: Οι «μπλε» και οι Βαυαροί πανηγυρίζουν για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε τα highlights από τα παιχνίδια.

Οι «8» του φετινού Champions League έγιναν γνωστοί. Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου προστέθηκαν στην παρέα των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Λονδρέζοι του Τόμας Τούχελ νίκησαν με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης (συνολικό σκορ 3-0), ενώ οι Βαυαροί του Χάνσι Φλικ επικράτησαν με 2-1 της Λάτσιο (συνολικό σκορ 6-1).

Το πρώτο γκολ της Τσέλσι στο ματς του «Στάμφορντ Μπιτζ» σημειώσε ο Χακίμ Ζιγές στο 76ο λεπτό. O Μαροκινός άσος, όπως αναφέρει η Opta, έχει πετύχει τα 4 από τα 7 γκολ του απέναντι σε ισπανικές ομάδες στο Champions League.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Έμερσον στο 94′, ενώ κόκκινη κάρτα για αγκωνιά είχε δεχτεί ο Στέφαν Σάβιτς της Ατλέτικο στο 82′.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Ζιγές (77′ Πούλισιτς), Χάβερτς, Βέρνερ (83′ Χάντσον-Οντόι)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ (69′ Λεμάρ), Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι (46′ Ερμόσο), Κόκε, Σαούλ, Γιορέντε, Καράσκο (53′ Ντεμπελέ), Σουάρες (59′ Κορέα), Φέλιξ.

Στο άλλο παιχνίδι, ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άνοιξε το σκορ με πέναλτι για την Μπάγερν Μονάχου στο 33′. Το 2-0 έκανε ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ στο 73′, ενώ για την ιταλική ομάδα ο Μάρκο Παρόλο μείωσε στο 82′. Η Μπάγερν έφτασε τις 19 προκρίσεις σε προημιτελικά στη διοργάνωση, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην ιστορία του Champions League.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν: Νίμπελ, Παβάρ, Κίμιχ (77′ Μαρτίνεθ), Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι (71′ Τσούπο – Μότινγκ), Σανέ, Μπόατενγκ (46′ Σούλε), Γκορέτσκα (64′ Ντέιβις), Ερναντές, Μίλερ (71′ Μουσιάλα), Αλάμπα

Λάτσιο: Ρέινα, Λουίς Αλμπέρτο (75′ Κατάλντι), Κορέα, Εσκαλάντε (84′ Άκπα-Άκπρο), Μιλίνκβοτς-Σάβιτς, Ράντου, Λάτσαρι (57′ Παρόλο), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μουρίκι (55′ Περέιρα), Φαρές (46′ Λούλιτς).

Η κλήρωση για την προημιτελική και την ημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου (13:00 το μεσημέρι). Σε αυτή θα μάθουμε τα πάντα για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Δείτε τις ημερομηνίες:

  • Προημιτελικά

Πρώτος γύρος: 6-7 Απριλίου

Δεύτερος γύρος: 13-14 Απριλίου

  • Ημιτελικά

Πρώτος γύρος: 27-28 Απριλίου

Δεύτερος γύρος: 4-5 Μαΐου

  • Τελικός

Σάββατο 29 Μαΐου, Ολυμπιακό Στάδιο Κωνσταντινούπολης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments