Αθλητισμός

Champions League: Στους «8» Σίτι και Ρεάλ

Champions League: Στους «8» Σίτι και Ρεάλ
Champions League: Τα φαβορί επικράτησαν στα αποψινά ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πανηγυρίζουν «πολίτες» και μερένγκες».

Στους «8» του Champions League προκρίθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αφού επικράτησαν ξανά των Γκλάντμπαχ και Αταλάντα, όπως και στα πρώτα ματς. Να θυμίσουμε ότι αύριο αγωνίζονται Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο και Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις γηπεδούχες να έχουν το προβάδισμα από τους πρώτους αγώνες.

Στα αποψινά ματς οι «πολίτες» νίκησαν 2-0 τη γερμανική ομάδα όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ενώ οι «μερένγκες» επικράτησαν με 3-1 των «μπεργκαμάσκι» (συνολικό σκορ 4-1). Στο ματς στο ουδέτερο της Βουδαπέστης, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε μόλις στο 12ο λεπτό. Το 2-0 πέτυχε στο 18′ ο πολύ φορμαρισμένος Ιλκάι Γκιουντογκάν. Ο μεσοεπιθετικός της Σίτι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του φέτος με 15 γκολ, αλλά και ο νούμερο 1 Γερμανός σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις (από παίκτες που παίζουν στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης).

Οι συνθέσεις:

Μάντσετσερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας (70′ Λαπόρτ), Κανσέλο (64′ Ζιντσένκο), Μπερνάρντο Σίλβα (75′ Αγουέρο), Ρόδρι (63′ Φερναντίνιο), Γκιουντογκάν (70′ Στέρλινγκ), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν.

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι (88′ Γιάντσκε), Μπενσεμπαϊνί (88′ Βεντ), Ζακάρια, Νόιχαους, Χόφμαν, Στιντλ (80′ Τραορέ), Τουράμ (65′ Πλεά), Εμπολό (65′ Βολφ).

Στο άλλο παιχνίδι, η Ρεάλ προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Καρίμ Μπενζεμά στο 34′ και του Σέρχιο Ράμος στο 60′ με πέναλτι. Η Αταλάντα μείωσε με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον Λουίς Μουριέλ στο 83′. Το 3-1 για τη «βασίλισσα» έκανε ο Μάρκο Ασένσιο στο 84′.

Ο Ράμος είναι πλέον πίσω μόνο από τον πρώην συμπαίκτη του Ρομπέρτο Κάρλος στη λίστα των αμυντικών που έχουν χριστεί σκόρερ στο Champions League. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ έχει 15 γκολ, ενώ ο θρυλικός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε την καριέρα του με 16.

Οι συνθέσεις:

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι (61′ Παλομίνο), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρόουν, Πεσίνα (84′ Καλντάρα), Γκόζενς (57′ Ίλιτσιτς), Μαλινόφσκι, Πάσαλιτς(46′ Σαπάτα), Μουριέλ (84′ Μίραντσουκ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Ράμος (64′ Μιλιτάο), Βαράν, Μεντί, Βαλβέρδε (82′ Ασένσιο), Κρόος, Μόντριτς, Βάθκεθ, Μπενζεμά, Βινίσιους (69′ Ροντρίγκο).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments