Αθλητισμός

Χριστογεώργος: Θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Χριστογεώργος: Θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό
Χριστογεώργος: Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι στη λίστα της ΑΕΚ.

Με τo πρόγραμμα των play off να είναι γεγονός όλο και φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Χριστογεώργο. Ο νεαρός γκολκίπερ ωστόσο δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Χριστογεώργος: Έχει πρόταση για να ανανεώσει

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη Sportday ο παίκτης έχει προτεραιότητά να παραμείνει στο τριφύλλι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Νίκο Χριστογεώργο μέχρι και το 2024, μια πρόταση που τον καλύπτει οικονομικά. Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός αναφορικά με τις πιθανότητες που θα έχει να αξιοποιηθεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Πάντως, εάν τελικά ο νεαρός πορτιέρο αποφασίσει να αποχωρήσει από τους “πράσινους” τότε θα προτιμήσει να πάει σε ομάδα στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Χριστογεώργος

Ο Νίκος Χριστογεώργος

Χριστογεώργος: Το who is who του νεαρού τερματοφύλακα

Ο Χριστογεώργος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, στην Αθηναϊκή ακαδημία της Γιουβέντους που διατηρείται εκεί, σε ηλικία 10 ετών. Η ένταξή του έγινε μετά το πρώτο τουρνουά δεξιοτήτων “gollissimo”, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του CGS (Παλλήνη), η νεοσύστατη τότε Ακαδημία των «μπιανκονέρι» στην Αθήνα. Την άνοιξη του 2015, ο Χριστογεώργος είχε αναδειχθεί κορυφαίος τερματοφύλακας στο ετήσιο “ΝΙΚΕ Cup”, στο οποίο είχε πάρει μέρος με την αντιπροσωπευτική ομάδα της Ακαδημίας της Γιουβέντους και είχε κλέψει την παράσταση, αγωνιζόμενος κόντρα στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό.

Το 2016 ο Χριστογεώργος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Στις 11 Ιουνίου του 2018 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι του 2018 ακολούθησε για πρώτη φορά την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός έχει δουλέψει στο στυλ της Γιουβέντους, που περιλάμβανε αλλαγή κατευθύνσεων. Εκτίναξη, απόκρουση, πέσιμο στο έδαφος, άλμα.

Ένα πρόγραμμα με ένταση. Εκεί που θέλει να βελτιωθεί εκτός από τον όγκο, είναι η καθοδήγηση στην άμυνα, που είναι απαραίτητο για έναν τερματοφύλακα, οι τοποθετήσεις και η τεχνική στις κινήσεις του. Όλα αυτά έχοντας ένα ίνδαλμα. Κι από τη στιγμή, που δούλεψε στα πρότυπα της Γιουβέντους, δεν θα μπορούσε παρά να μην λατρεύει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments