Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία: Η όλο νόημα ανάρτηση της συζύγου του

Πάμπλο Γκαρσία: Η όλο νόημα ανάρτηση της συζύγου του
Πάμπλο Γκαρσία: Τι δημοσίευσε σχετικά με το μέλλον του Ουρουγουανού στον ΠΑΟΚ.

Διάφορα έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Παρόλο που ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν γίνεται από τον ίδιο, η απογοήτευση και ο προβληματισμός μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό καλά κρατούν στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”.

Ωστόσο, η σύζυγός του είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μετά τα ποσταρίσματα της γυναίκας του Βαρέλα, ήρθε η ώρα της αγαπημένης του προπονητή της ομάδας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους όσους προδικάζουν το μέλλον του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Στον προσωπικό της λογαριασμό η Λάουρα έγραψε χαρακτηριστικά: “Αν δεν έχετε να πείτε κάτι θετικό, σκάστε”, αναφερόμενη σε όσους κρίνουν τον προπονητή και σύζυγό της.

Πάμπλο Γκαρσία: Η ανάρτηση της συζύγου του

Πάμπλο Γκαρσία

Πάμπλο Γκαρσία

Πάμπλο Γκαρσία: Το who is who του τεχνικού του ΠΑΟΚ

Ο Γκαρσία ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς ΦΚ. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ και μετά από έξι μήνες μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μετά από δύο καλές περιόδους μετακόμισε στην Ιταλία και τη ΑΚ Μίλαν από την οποία, μετά από μόλις πέντε εμφανίσεις στο Καμπιονάτο και έντεκα συνολικά, δόθηκε δανεικός στη Βενέτσια κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Την επόμενη περίοδο επέστρεψε στην Ισπανία και την Κλαμπ Ατλέτικο Οσασούνα. Εκεί έμεινε τρεις περιόδους και οι καλές, αν και πολλές φορές σκληρές και αντιαθλητικές εμφανίσεις του με την ομάδα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία σύναψε τριετές συμβόλαιο με τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο το καλοκαίρι του 2005. Την πρώτη του περίοδο έκανε 25 εμφανίσεις με τη Ρεάλ που τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα.

Πάμπλο Γκαρσία

Πάμπλο Γκαρσία

Την επόμενη περίοδο ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Φάμπιο Καπέλλο τον έστειλε δανεικό στη Θέλτα Βίγο, όπου είχε μια άτυχη σεζόν, αφού ήταν τραυματίας το μεγαλύτερο διάστημα. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει δανεικό στη νεοφώτιστη στην Α΄ Εθνική Ισπανίας Ρεάλ Μούρθια, που δεν καταφέρνει να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Με το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2008 ο Γκαρσία υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και γρήγορα έγινε ο αγαπημένος παίκτης των φανατικών οπαδών της ομάδας. Στις 30 Οκτωβρίου 2020, προωθήθηκε από προπονητής των ακαδημιών σε προπονητής της πρώτης ομάδα του ΠΑΟΚ, ύστερα από την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments