Οικονομία

Ούζο Πλωμαρίου: Σημαντική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ούζο Πλωμαρίου: Σημαντική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό
Ούζο Πλωμαρίου: Το Ούζο Πλωμαρίου έχει σημαντική παρουσία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό καθώς εξάγεται πλέον σε 42 χώρες παγκοσμίως.

Το Ούζο Πλωμαρίου στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, την ώρα που επικρατεί αγωνία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας ενώ η εστίαση παραμένει κλειστή. Το Ούζο Πλωμαρίου μέσα από το τηλεοπτικό του σποτ, μας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας με… όχημα τον ήλιο και το σύμβολο του καλοκαιριού, συνθέτοντας θετικά συναισθήματα και προσμονή για τις καλύτερες μέρες που μας περιμένουν.

Εδώ και μερικές μέρες έχουμε μπει στην Άνοιξη και όλοι, ειδικά φέτος, προσμένουμε ένα φωτεινό καλοκαίρι που θα μας «αποζημιώσει». Και μπορεί και το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό, κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια και διαχρονικά όπως η λαχτάρα μας για τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις και φυσικά τα πρώτα «Ραντεβού στον Ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου».

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι κοντά στους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε νέες στιγμές που θα γίνουν αγαπημένες αναμνήσεις. Το «Ούζο Πλωμαρίου» είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε και πάλι δειλά – δειλά καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο «ταξιδεύοντας» με ασφάλεια.

Ούζο Πλωμαρίου: Βραβείο για την ποιότητα και την εξωστρέφειά του

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας που ταξιδεύει την ελληνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Γλυκόπιοτο και σπιρτόζικο, αρωματικό και φίνο, δροσερό και παρεΐστικο, με την πρώτη γουλιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δίνει τη βεβαιότητα ότι έχει γεννηθεί μέσα στην ελληνική ψυχή, χάρη στα βότανα και τους εξαιρετικούς καρπούς που περιέχει και το κάνουν να έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών. Πρόσφατα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης. Ούζο Πλωμάρι

Επιπλέον, η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματος και η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα.

Ούζο Πλωμαρίου: Η ιστορία του συμβόλου του

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί τι ακριβώς απεικονίζει το σχέδιο που αποτελεί το σύμβολο του Ούζου Πλωμαρίου. Ο κάθετος «τροχός», από το εσωτερικό του οποίου ξεπηδούν δύο φτερά, αφήνει χώρο να ειπωθούν διάφορες ιστορίες. Μέσα στα χρόνια επιβίωσαν μόνο οι δύο επικρατέστερες. Μία από αυτές είναι μύθευμα, η άλλη όμως είναι αληθινή. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, λέγεται ότι υπάρχουν μερικοί γνώστες του ούζου που μπορούν να καταλάβουν το Ούζο Πλωμαρίου από μία και μόνο σταγόνα, κι έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν από ένστικτο την αληθινή ιστορία που κρύβεται πίσω από τον περίεργο αυτό θυρεό.

Ούζο Πλωμαρίου: Το «ταξίδι» στο εξωτερικό

Το Ούζο Πλωμαρίου έχει σημαντική παρουσία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο κατάλληλος σχεδιασμός, η σωστή ενημέρωση και προβολή και το ευρύ δίκτυο διανομής οδήγησαν στη διάθεση του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού. Σήμερα μάλιστα, το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται πλέον σε 42 χώρες παγκοσμίως:

Αλβανία, Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιορδανία, Ιράκ, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κονγκό, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σκόπια, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϋλάνδη, Τουρκία, Φινλανδία, Χιλή. Ούζο Πλωμάρι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments