Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών, αν και υπάρχει ανησυχία για τα κρούσματα και την άρση του lockdown:

Κριός

Όπως κι αν το ονομάζεις, φτερούγισμα στο στομάχι ή μυρμήγκιασμα στο σώμα, μια αίσθηση ανησυχίας φαίνεται αποφασισμένη να διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή τώρα. Όμως αυτή η παθιασμένη αγωνία μπορεί να σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Εξέτασε λοιπόν τι μπορεί να κάνει την καρδιά σου ευτυχισμένη. Ξέρεις πως πρέπει να κάνεις μια επιλογή. Επέλεξε αυτή, που δίνει ώθηση στο πάθος και τις αισθήσεις σου.

Ταύρος

Η όρεξη για περιπέτεια θα αυξηθεί, υπενθυμίζοντας στο μυαλό και την καρδιά σου πως ήταν αρκετό καιρό περιορισμένα. Αν δεν είναι δυνατή η φυσική μετακίνηση σε κάποια μακρινά μέρη, μπορεί και το κοντινό σου υπαίθριο περιβάλλον, να αναζωογονήσει και να ενισχύσει το κέφι σου. Αν μάλιστα, σε συνοδεύει και το ταίρι σου, θα είναι πιο ευχάριστο!

Δίδυμοι

Η αξιολόγηση του ποιος κάνει τι στη σχέση σου, μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά ακούγεται σαν κάτι πολύ πρακτικό και γειωμένο. Όμως, συμφωνώντας εξαρχής τι ευθύνες θα αναλάβει ο καθένας στη σχέση σας, θα σας αποτρέψει από δυσφορία κι εντάσεις, αργότερα. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα αν τα οικονομικά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις σας. Η ανοιχτή, αμφίδρομη επικοινωνία είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί η απαραίτητη ισορροπία.

Καρκίνος

Η εστίασή σου σήμερα θα στρέφεται σε διάφορες κατευθύνσεις. Να θυμάσαι όμως πως ο έρωτας, ο ρομαντισμός και η οικειότητα είναι απαραίτητα για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Αυτό θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τις προτεραιότητές σου. Υπάρχει στη ζωή σου αφθονία απόλαυσης και άνεσης. Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου σχετικά με το πόσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις για να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή. Βρες χρόνο!

Λέων

Μην παλεύεις και αγωνιάς για να δημιουργήσεις μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Πρέπει να αποδεχτείς πως υπάρχουν θέματα στην ερωτική σου ζωή που δεν μπορείς να ελέγξεις. Όμως επιθυμείς να ακολουθήσεις μια πιο ήρεμη και προσεκτική προσέγγιση στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Η γνώση και η αποδοχή ορισμένων περιορισμών, θα μπορούσε να σου το κάνει πολύ πιο εύκολο.

Παρθένος

Εσύ και ο σύντροφός σου ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε με προσοχή ό,τι σας κάνει να ασφυκτιείτε στο δεσμό σας. Αφήστε κάτι να εξελιχθεί με το δικό του ρυθμό και δώστε του το χώρο που χρειάζεται. Οι πιο γλυκές ανταμοιβές έρχονται όταν τα πράγματα κινούνται αργά. Συνδεθείτε και οι δύο με τα πλεονεκτήματα του να έχετε ο καθένας το χώρο του για να μπορείτε ν’ αναπνεύσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται με τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου, που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου. Αν κάποια προβλήματα ή ανησυχίες που αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά σε πιέζουν τότε είναι καιρός να επαναξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου. Μη φοβηθείς να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα για να δημιουργήσεις καλύτερες ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Αντιμετώπισέ το τώρα…πριν αυξηθεί περισσότερο η πίεση αργότερα.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, να μοιράζεσαι τις ευθύνες της σχέσης σου με τον εραστή σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στους τρόπους που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μαζί τις υποχρεώσεις σας. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα σας διευκολύνει αλλά θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση του δεσμού σας, με ευχάριστο τρόπο. Αν μπορείτε να το δείτε σαν ένα διασκεδαστικό κι ερωτικό τρόπο για να περάσετε χρόνο μαζί, τότε δημιουργήστε τον.

Τοξότης

Θα έχεις διάθεση να ρισκάρεις λίγο στα ερωτικά σου, σήμερα. Να είσαι ικανή όμως να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου επειδή το τίμημα θα το πληρώσουν τα οικονομικά σου. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις με το σύντροφό σου, αλλά ξέρεις πως δεν το αντέχει η τσέπη σας, τότε μην χρησιμοποιείς προφάσεις και προσχήματα. Να είσαι λογική και σοφή. Άφησε το ταίρι σου να δει τη στάση σου, για να αποφασίσει.

Αιγόκερως

Μια σοβαρή ατμόσφαιρα πλανάται στην ερωτική σου ζωή αλλά δεν χρειάζεται να έχει την επιρροή που πιστεύεις. Τίποτα δεν σ’ εμποδίζει να την παραβλέψεις και να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου, αντί να κολλήσεις στους περιορισμούς. Να είσαι πειθαρχημένη και υπεύθυνη με ουσιαστικό τρόπο σε όλα τα θέματα. Σε ό,τι αφορά όμως τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό, αφέσου και χαλάρωσε!

Υδροχόος

Η προσοχή σ’ αυτό που θεωρείς προφανές ή αποδεικτικό της υπόθεσής σου είναι ωραία και αποδεκτή. Αν όμως μια συζήτηση προχωρήσει σε πιο ευαίσθητα θέματα, μπορεί να ξεπεράσεις κάποιες διαχωριστικές γραμμές. Τώρα πρέπει να δείξεις ανωτερότητα. Πες αυτά που θέλεις να πεις και κάνε τα παράπονά σου. Όμως εκφράσου με ευγένεια κι ευαισθησία.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη, επειδή θα είναι στο ζώδιό σου λιγάκι παραπάνω, θα βοηθήσει να γίνουν αισθητά πιο δελεαστικές οι ρομαντικές ή παθιασμένες απολαύσεις με τον εραστή σου. Όμως πιστεύεις, πως δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τις ερωτικές σου ιδέες, λόγω έλλειψης χρημάτων. Γνωρίζεις όμως, πως υπάρχουν τρόποι για ερωτικές απολαύσεις χωρίς να χαλάσετε δεκάρα με το ταίρι σου. Επιλέξετε αυτή που σας ενθουσιάζει περισσότερο και αν μπορεί να συμπεριληφθεί λίγη δημιουργικότητα και φαντασία, ακόμη καλύτερα. «Παιχνίδια ρόλων, κανείς»;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments