Lifestyle

Νικόλ Σέρζινγκερ: Τρελαίνει τα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Τρελαίνει τα social media
Νικόλ Σέρζινγκερ: Η γνωστή τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ διατηρεί έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο Instagram.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός. Και τώρα κανείς μπορεί να τη θαυμάσει, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Instagram σε πόζες που αναδεικνύουν το κορμί της, όπως συμβαίνει και με τη Σία Βοσκανίδου και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πολυτάλαντη προσωπικότητα η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls» από όπου αποχώρησε το 2010 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Πάντως, πριν από τις Pussycat Dolls, η Νικόλ Σέρζινγκερ ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέλος του ροκ συγκροτήματος «Days of the New» και έπειτα του επίσης, αμερικάνικου ποπ γυναικείου συγκροτήματος «Eden’s Crush».

Το 2003, η Σέρζινγκερ έγινε η τραγουδίστρια του γνωστού γυναικείου μουσικοχορευτικού συγκροτήματος «Pussycat Dolls». Στο συγκρότημα, το οποίο προϋπήρχε ως χορευτικό γκρουπ από το 1995, προστέθηκαν νέα μέλη (Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt, Melody Thornton, Carmit Bachar), και μετατράπηκε σε μουσικοχορευτικό συγκρότημα, κυκλοφορώντας το πρώτο άλμπουμ του τίτλο «PCD».

Το άλμπουμ αποτέλεσε τεράστια εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο και καθιέρωσε το γκρουπ στην παγκόσμια μουσική σκηνή ως το πιο δημοφιλές στο είδος του με τραγούδια όπως τα: «Beep», «Buttons», «Don’t Cha» και «Stick With You». Το 2008 η Σέρζινγκερ μαζί με τις Pussycat Dolls κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους «Doll Domination» το οποίο γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως το «When I Grow Up» και «I Hate This Part».

Νικόλ Σέρζινγκερ: Το καλογυμνασμένο κορμί της δεν κρύβεται!

Και όλα τους τα βίντεο κλιπ ήταν αισθησιακά αναδεικνύοντας την πιο σέξι τους πλευρά, με τις ίδιες να χορεύουν και να φορούν προκλητικά ρούχα. Άλλωστε από τότε, όλοι σχολίαζαν το πόσο καλογυμνασμένο είναι το κορμί της. Πάντως, η ίδια η Νικόλ έχει δηλώσει φαν της γυμναστικής, του υγιεινού τρόπου ζωής και της άθλησης. Και αυτό εξάλλου, δεν κρύβεται κιόλας, όπως μαρτυρούν και οι ίδιες οι φωτογραφίες!

Και τώρα που έχουμε πανδημία και κορωνοϊό και συναυλίες δεν γίνονται, η γνωστή τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ φροντίζει να έχει επαφή με τους θαυμαστές της από όλο τον κόσμο διατηρώντας έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments