Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 20 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/03/21]:

Κριός

Η σημερινή μέρα έχει όλα τα συστατικά ενός ρομαντικού παραμυθιού. Υπάρχει πάθος, περιπέτεια και η ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι δεν θέλετε να αφήσετε την σταθερότητα της ζώνης άνεσής σας Αν όλα αυτά σας φαίνονται τρομακτικά, τότε μείνετε μέσα και παρακολουθήστε μια ρομαντική ταινία αντί να βιώσετε κάτι αντίστοιχο από πρώτο χέρι.

Ταύρος 

Κάποιος/α σύντροφος -τρέχων ή πιθανός- θα σας προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία σήμερα Θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε άγνωστες ζώνες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αυτό θα έχει και κόστος. Τίποτα στην ζωή δεν είναι δωρεάν. Ίσως χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση. Αν δεν σας ακούγεται καλό, προχωρήστε.

Δίδυμοι

Ένας/μία συνάδελφος μπορεί να σας εκπλήξει φανερώνοντας τα ρομαντικά του/τη συναισθήματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι υπάρχει έντονη έλξη ανάμεσά σας. Εάν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, αυτό θα λειτουργήσει υπέροχα, και μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Εάν όχι, μπορεί να δυσκολευτείτε να απομακρύνετε τον/την θαυμαστή/θαυμάστριά σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και έρωτα στην ζωή σας. Εσείς και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να ανακαλύψετε νέα επίπεδα στη σχέση σας δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό μαζί. Αν ψάχνετε για σχέση, οτιδήποτε συνδέεται με ταξίδια, αθλήματα, τυχερά παιχνίδια, φιλοσοφία ή θέατρο θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να εκφράσετε τον έρωτά σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Φαίνεται ότι και αυτός/ή τρέφει δυνατά συναισθήματα για εσάς. Πολύ σύντομα θα είναι πρόθυμος/η να ικανοποιήσει κάθε σας καπρίτσιο.

Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μαγεία και πάθος στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοιχτείτε σε κάτι το οποίο φοβάστε από μικρά παιδιά, να είστε αυθόρμητοι. Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και κάντε κάτι χωρίς σχέδιο.

Ζυγός 

Γενικά σας αρέσει να κυλάνε όλα ομαλά στις σχέσεις σας, αλλά μια απροσδόκητη έκπληξη μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ξανά στην ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν που σας έχει επηρεάσει βαθιά. Ίσως τώρα τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά και να μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά που δεν μπορούσε προηγουμένως. Θα πάρετε το ρίσκο;

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να αποτιμήσετε μια σχέση που τελείωσε πρόσφατα και να δείτε ποια μαθήματα μπορείτε να πάρετε που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις στο μέλλον. Ίσως το σημαντικότερο που έχετε μάθει είναι να μην βάζετε σε κατηγορίες τους ανθρώπους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει και αφήστε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πιθανότητες που ούτε να φανταστείτε δεν μπορείτε στην ερωτική σας ζωή. Μην προσπεράσετε μια ευκαιρία απλώς και μόνο επειδή δεν εμφανίζεται όπως περιμένατε. Ο έρωτας μπορεί να έρθει με πολλού τρόπους και σε διάφορες μορφές. Μην εστιάζετε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Ψάξτε λίγο πιο βαθιά και δεν θα το μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα με το άλλο σας μισό, κάντε το πρώτο βήμα και δείξτε ειλικρίνεια, λέγοντάς του ακριβώς πώς αισθάνεστε. Δώστε του την ευκαιρία να κάνει το ίδιο χωρίς επικρίσεις. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Σήμερα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε αφιερώστε χρόνο για γιορτάσετε την αγάπη που τρέφετε ο ένας για τον άλλο με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, κάντε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τότε βεβαιωθείτε ότι είστε απολύτως ο εαυτός σας.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α, που φαίνεται να έχει όλες τις ιδιότητες που αναζητάτε στον/στην σύντροφο της ζωής σας. Αλλά δεν θα τον/την βρείτε στο μανάβικο της γειτονιάς σας. Θα πρέπει να βγείτε λίγο παραέξω και να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό, για τα δικά σας δεδομένα. Μήπως να ξεκινάγατε τρέξιμο;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments