Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/03/2021 – 27/03/2021]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/03/2021 – 27/03/2021]
Ζώδια: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για όλη την εβδομάδα, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για τις επόμενες ημέρες με τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/03/2021– 27/03/2021]:

Κριός

Αρκετά απ’ αυτά που θέλετε θα συμβούν αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 21 Μαρτίου ο Άρης στους Διδύμους στον οίκο της επικοινωνίας σας, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της φιλίας. Σήμερα θα συναντήσετε κάποιον, που αν του κοινοποιήσετε με σαφήνεια αυτό που θέλετε, θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Μόλις το δηλώσετε, θα δείτε πως η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα από ό, τι περιμένατε. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η ευτυχία που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες θα ξεθωριάσει και θα είσαστε αρκετά γκρινιάρηδες σήμερα. Προσέξτε σε ποιους δείχνετε την έλλειψη ψυχραιμίας σας γιατί μπορεί να καταλήξετε με μώλωπες στο πρόσωπο ή στα δικαστήρια, για να λύσετε τις διαφορές σας. Καλύτερα αξιοποιείστε αυτή την ενέργεια, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή κάνοντας σπορ.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε υποστήριξη από πολλούς αν τη ζητήσετε. Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των οικονομικών, κάνει τρίγωνο με τον αξιοσέβαστο Κρόνο στον οίκο της καριέρας σας. Αυτή η μέρα είναι εξαιρετική για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας ή να στείλετε ένα σημείωμα στον επόπτη σας σχετικά με τον καθορισμό σας σε μια διοικητική θέση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ή να δημιουργήσετε ένα νέο κατάλογο προϊόντων. Αναλάβετε δράση σήμερα επειδή αυτή η ενέργεια είναι πολύ θετική. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο των συνεργασιών σας τετραγωνίζει τον Άρη στον οίκο των υλικών σας αγαθών. Ενώ σήμερα θα μπορούσατε να δανειστείτε το χλοοκοπτικό του γείτονά σας, αυτή η όψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Θα μπορούσατε να βρείτε άτομα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε οικονομικά. Ένας μέντορας ή ένας δάσκαλος (πιθανότατα κάποιος που βρίσκετε στο διαδίκτυο) θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να αλλάξετε τον τρόπο που κερδίζετε χρήματα.

Δίδυμοι

Ένα τηλεφώνημα είναι το μόνο που χρειάζεται, για να συναντηθείτε με ένα φίλο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Άρης, στο ζώδιό σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο της γνώσης και της εξερεύνησης. Αυτή η όψη σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι μεγαλύτερο. Σήμερα, είναι σημαντικό να έχετε ξεκαθαρίσει ποια είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που θέλετε να ζήσετε στη ζωή σας. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο της καριέρας, κάνει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Σήμερα, μπορείτε να συζητήσετε με τον εργοδότη σας, σχετικά με τις δυνατότητές σας. Αν από την άλλη μεριά, όλοι οι επαγγελματικοί σας δρόμοι είναι αποκλεισμένοι, ήρθε η ώρα να βγάλετε το βιογραφικό σας, να το ενημερώσετε και να ξεκινήσετε να το στέλνετε. Οι πόρτες θα ανοίξουν, αν δραστηριοποιηθείτε τώρα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 21 Μαρτίου, με τον Άρη στον οίκο των κρυφών σας ταλέντων να τριγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε χρηματοδότηση για κάτι που θέλατε πολύ καιρό. Αυτό πιθανότατα συνδέεται με κάποιο δημιουργικό έργο όπως τέχνη, μουσική ή σχέδιο. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα κρυφό σας χόμπι σε πηγή εσόδων. Ίσως επίσης έχετε τη δυνατότητα, να αποκτήσετε τον ανάλογο εξοπλισμό. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο της εκπαίδευσης, τετραγωνίζει τον Άρη στον οίκο του ονείρου και της φαντασίας. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να αναζητήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα για την προώθηση ενός έργου ή της μουσικής σας. Είναι όμως παράλληλα και μια απογοητευτική όψη. Ίσως ο υπολογιστής σας είναι αργός ή η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι σταθερή. Μερικές φορές πρέπει απλά να πάρετε κάποιες ανάσες και να επιτρέψετε στον κόσμο να συμβαδίζει μαζί σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να απαντηθούν οι προσευχές σας. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 21 Μαρτίου, με τον Άρη στους Διδύμους στον κοινωνικό σας οίκο να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον οίκο των σχέσεων. Έχετε πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση τώρα. Αν ψάχνετε για αγάπη, κάντε μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενεργοποιήστε τη στρατιά των φίλων που έχετε και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το άλλο σας μισό. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των οικονομικών, κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Υπάρχει μια πρόκληση για τα άτομα που σας βοηθούν, καθώς σας αρέσει πολύ ο έλεγχος. Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να τον εγκαταλείψετε. Μόλις όμως αφήσετε τον εαυτό σας στα χέρια κάποιου άλλου, εμπιστευτείτε τον. Μπορούν να συμβούν εξαιρετικά πράγματα!

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, έχετε τα κλειδιά για το θησαυροφυλάκιο. Μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 21 Μαρτίου, ο Άρης στον οίκο της καριέρας κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον οίκο της εργασίας σας. Και δουλεύετε πολύ… ίσως πάνω σε κάποιο δικό σας έργο. Μπορεί επίσης να κερδίσετε χρήματα, από μια έξτρα δουλειά. Είναι όμως σημαντικό να θυμάστε, γιατί τα κάνετε όλα αυτά. Ίσως αποπληρώνετε ένα χρέος ή χτίζετε την επιχείρησή σας. Οι λόγοι πίσω από τις ενέργειές σας σας δίνουν δύναμη για να συνεχίσετε. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες στον οίκο των συνεργασιών, τετραγωνίζει τον Άρη στον ωροσκόπο σας. Η σχέση σας μόλις ανέβηκε στη λίστα προτεραιοτήτων σας! Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας είναι ο λόγος πίσω από όλα όσα κάνετε. Και θέλετε να τους δείξετε πόσα σημαίνουν για σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, κάντε κι αυτό το συναίσθημα προτεραιότητα. Καταβάλλετε τόσο χρόνο και προσπάθεια όση και στα άλλα πράγματα!

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, ένα δικό σας άτομο, είναι κάτι περισσότερο από συνεργάσιμο και μπορεί να λάβετε ένα χέρι βοήθειας. Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Άρης στον οίκο των σκέψεων τριγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο του ρίσκου και της ανάληψης ευθυνών. Ενώ ο Κρόνος θέλει πάντα να δοκιμάζει τα σχοινιά της γέφυρας πριν την περάσει, ο Άρης σας σπρώχνει και σας παρακινεί. Σήμερα, έχετε την επιθυμία να πιάσετε το σχοινί και να ριχτείτε σε μια τολμηρή περιπέτεια. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους Σήμερα θα αντιμετωπίσετε τους άλλους. Μπορεί να πάρετε κάποιον στην άκρη για να του γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Θα τολμήσετε να του πείτε πώς αισθάνεστε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάποια πράγματα, διαφορετικά.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας. Κάποιος έρχεται για να σας βοηθήσει. Στις 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Δίδυμους, στον οίκο των πόρων σας, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στη βάση του χάρτη σας. Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε τα οικονομικά σας οφέλη. Θα σκεφτείτε να χρηματοδοτηθείτε, να πάρετε ένα δάνειο, να νοικιάσετε ένα δωμάτιο ή ίσως να μετακομίσετε. Αν νοικιάζετε, μπορεί επίσης να εξετάσετε τις επιλογές σας, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής σας επιχείρησης. Υπάρχουν οικονομικά οφέλη που συνδέονται με τα μέλη της οικογένειας και τις ρυθμίσεις διαβίωσης. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες στον οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού, κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της οικειότητας. Θα είστε μέσα στη χαρά και τη διασκέδαση… μέχρι κάποιος να αντιδράσει με τρόπο σκληρό και ανάγωγο. Μπορεί μια γλυκιά και ρομαντική συνάντηση να εξελιχθεί σε πολεμική σύρραξη. Αν νιώσετε εκνευρισμένοι, καλύτερα μην συμμετέχετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ευκαιρίες για χαρά και περιπέτεια. Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Δίδυμους στον οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για δράση και επισημοποίηση σχέσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι παρουσιάζετε τον/την αγαπημένο/η σας στην οικογένεια, συζητάτε για γάμο ή αποφασίζετε να ζήσετε μαζί. Θα αποφασίστε να ενώσετε τα οικονομικά σας ή ακόμη και να υιοθετήσετε τα παιδιά του/της συντρόφου σας. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Αν αποφασίσατε να ζήσετε μαζί, ίσως να μετακομίσετε σήμερα. Είναι επίσης μια καλή μέρα να προσκαλέσετε κάποιον στο σπίτι σας που δεν το είχε επισκεφτεί ποτέ πριν. Μπορεί να είναι μια ολοκαίνουργια σχέση ή ένας καινούργιος φίλος.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Διδύμους στον οίκο της εργασίας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των οικονομικών. Εργάζεστε σκληρά και πιθανότατα αμείβεστε ανάλογα. Τώρα δείτε αν υπάρχει τρόπος να βελτιώσετε ή να αναθέσετε μέρος της εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας. Μπορεί επίσης, να βρείτε έναν τρόπο, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Ίσως να είστε λίγο τσιτωμένοι σήμερα καθώς έχετε πολλά χαρτιά για να ελέγξετε. Αλλά αυτή είναι μια καλή μέρα για να βρείτε έναν προσωπικό βοηθό ή μια βοήθεια στο σπίτι. Αν έχετε άγχος, καλέστε τον αδελφό ή κάποιο στενό φίλο, για να σας βοηθήσει να λύσετε μαζί τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Καλά νέα, Υδροχόε! Κάτι που επιθυμούσατε, έρχεται αυτήν την εβδομάδα. Στις 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Δίδυμους στο σπίτι του ρομαντισμού και της περιπέτειας σας, τριγωνίζει τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Έχετε την ευκαιρία για μια αρκετά πικάντικη υπόθεση αν μπορείτε να την προσαρμόσετε στο πρόγραμμά σας. Ίσως είστε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι τελευταία και προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Όμως τώρα έρχεται κάποιος, για να πετάξει το πρόγραμμά σας έξω από το παράθυρο. Καλό θα σας κάνει να διασκεδάσετε λιγάκι. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες στο σπίτι των οικονομικών, κάνει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Σήμερα, ενώ προσπαθείτε να πετύχετε μια αγορά διαπιστώνετε πως υπάρχει αναστάτωση με την εταιρεία. Ίσως δεν υπάρχει αυτό που ψάχνετε ή σας χρεώνουν παραπάνω για την αποστολή ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα παράδοσης. Αυτή όμως η όψη είναι προσωρινή. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε την αγορά σας, μια άλλη μέρα.

Ιχθύες

Υπάρχει άφθονη ενέργεια αυτήν την εβδομάδα. Κι έχετε κάθε λόγο για να το γιορτάσετε. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου, ο Άρης στους Διδύμους στον οίκο των προγόνων, τριγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο της διαίσθησης. Σήμερα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κληρονομήσει κάποια ταλέντα από έναν μακρινό συγγενή. Ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να ζωγραφίσετε ή να σχεδιάσετε. Μπορεί να έχετε μια φυσική ικανότητα με τα φυτά ή να νιώθετε άνετα με τα άλογα. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο Ερμής στο ζώδιό σας, κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Σήμερα, είστε ευερέθιστοι, ειδικά με πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι. Είναι πιθανό να υπάρχει πολύς θόρυβος ή κάτι να χαλάσει. Η υπομονή σας έχει φτάσει στα όριά της. Αν μπορείτε, βγείτε μια βόλτα και πηγαίντε κάπου για να ηρεμήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments