Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Διέλυσε τη Σοσιεδάδ

Μπαρτσελόνα: Διέλυσε τη Σοσιεδάδ
Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί ήταν... ασυγκράτητοι στην επίθεση, κυρίως στην επανάληψη, δίνοντας συνέχεια στην «καταδίωξη» της κορυφής.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία είχε προκριθεί δύσκολα στους «8», διεύρυνε στους 18 αγώνες το αήττητο σερί της στη La Liga, μετά το απίστευτο πέρασμά της με 6-1 από την έδρα της Σοσιεδάδ, για την 28η αγωνιστική. Οι Καταλανοί ήταν… ασυγκράτητοι στην επίθεση, κυρίως στην επανάληψη, δίνοντας συνέχεια στην «καταδίωξη» της κορυφής και της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στο +4.

Σκόρερ της Μπαρτσελόνα χρίστηκαν οι Γκριεζμάν (37ο λεπτό), Ντεστ (43ο λεπτό, 53ο λεπτό), Μέσι (56ο λεπτό, 89ο λεπτό) και Ντεμπελέ (77ο λεπτό), ενώ το γκολ της… τιμής για τη Σοσιεδάδ το σημείωσε ο Μουγκουρούθα (77ο λεπτό). Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ συμμετοχών για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμπλήρωσε απέναντι στη Σοσιεδάδ τον 768ο αγώνα του, «εκθρονίζοντας» από την κορυφή της σχετικής λίστας τον Τσάβι Ερνάντες (767). Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έφτασε στο ρεκόρ με τις συμμετοχές του σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις με τη φανέλα των Καταλανών, αλλά τις περισσότερες τις έχει στη LaLiga. Συνολικά μετράει 511 στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει 149.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments