Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Μια πολύ δύσκολη πρόκριση στους «8»

Μπαρτσελόνα: Μια πολύ δύσκολη πρόκριση στους «8»
Μπαρτσελόνα: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φραν Γκαρθία στο 63ο λεπτό, αλλά ο Μέσι στο 70ο λεπτό και ο Ντε Γιονγκ στο 80ο λεπτό απέτρεψαν ένα ακόμη «έμφραγμα».

Η Μπαρτσελόνα στο «Βαγέκας» της Μαδρίτης, πέτυχε με 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, ομάδα της Segunda Division, μια πολύ δύσκολη πρόκριση στους «8» του Copa del Rey, και με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φραν Γκαρθία στο 63ο λεπτό, αλλά ο Μέσι στο 70ο λεπτό και ο Ντε Γιονγκ στο 80ο λεπτό απέτρεψαν ένα ακόμη «έμφραγμα» για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Με «περίπατο» στους «8» η Σεβίλη

Να αναφέρουμε πως δεκαοκτώ λεπτά στο πρώτο μέρος χρειάστηκε η Σεβίλη για να «καθαρίσει» την πρόκριση στην οκτάδα του Copa del Rey απέναντι στη Βαλένθια. Με δύο γκολ του Ντε Γιονγκ στο 20ο λεπτό και 32ο λεπτό κι άλλο ένα του Ράκιτιτς στο 38ο λεπτό οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με 3-0 των «νυχτερίδων», που είναι προφανές ότι είχαν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, όπου δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη La Liga.

Κρίσιμοι οι επόμενες εβδομάδες για την Μπαρτσελόνα

Οι εκλογές για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, της ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα αναγνωρισμένους τίτλους, κατέχοντας 95, είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Και για αυτό επαναπρογραμματίστηκαν για τις 7 Μαρτίου.

«Αφού αναγκάστηκε να αναβάλει τις εκλογές λόγω των περιορισμών που επέβαλε η περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας λόγω της πανδημίας Covid-19, η μεταβατική επιτροπή διαχείρισης αποφάσισε να ζητήσει εκλογές για τη διευθύνουσα επιτροπή στις 7 Μαρτίου 2021», ανακοίνωσε ο γνωστός αθλητικός σύλλογος.

Για τους τρεις επίσημα επιλεγμένους υποψηφίους (Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ, Τόνι Φρέισα), η εκλογική εκστρατεία που ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί έως τις 5 Μαρτίου, με παύση μια ημέρας ως τις εκλογές.

Αφού η περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας ενέκρινε την ταχυδρομική ψηφοφορία σε αθλητικούς οργανισμούς, η θρυλική Μπαρτσελόνα «έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να το καταστήσει αυτό δυνατό», γνωστοποίησε ο καταλανικός σύλλογος.

Τα μέλη (υποστηρικτές-μέτοχοι) που επιθυμούν μπορούν να μεταβούν σε ταχυδρομεία κοντά στα σπίτια τους για να ψηφίσουν τον μελλοντικό πρόεδρο, ενώ οι μεγαλύτεροι των 65 ετών μπορούν να ψηφίσουν απευθείας από το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments