Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Αν δεν το γυρίσει ο Χιμένεθ, το μεγαλύτερο συμβόλαιο να το δώσει η ΑΕΚ σε προπονητή»

Κετσετζόγλου: «Αν δεν το γυρίσει ο Χιμένεθ, το μεγαλύτερο συμβόλαιο να το δώσει η ΑΕΚ σε προπονητή»
Κετσετζόγλου: Συνεχίζεται η συζήτηση γύρω από τις επιδόσεις του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της Ένωσης. Τι σημείωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου επανήλθε στο θέμα Μανόλο Χιμένεθ και ΑΕΚ με νέα τοποθέτηση. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι αν η Ένωση συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικέφαλων», τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μείνει μέχρι το τέλος των play offs στον πάγκο της ομάδας.

Σε νέα του τοποθέτηση αναφορικά με τα υπάρχοντα δεδομένα στην ΑΕΚ, αλλά και αυτά που θα διαμορφωθούν εάν η ομάδα δεν ανακάμψει μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Κώστας Κετσετζόγλου ήταν και πάλι αιχμηρός για τον Ισπανό τεχνικό. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι εφόσον πάρει το Κύπελλο και βγει στην Ευρώπη, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει.

Σε περίπτωση, όμως, που συνεχιστεί η προβληματική εικόνα και δεν επιτευχθούν οι στόχοι, χαρακτήρισε εύλογο το να τεθεί θέμα προπονητή και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει η Ένωση να επενδύσει στην επιλογή που θα κάνει. Να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο απ’ όλους στον προπονητή, φέρνοντας κάποιον που θα δώσει όραμα και θα μπορέσει να γίνει σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Κετσετζόγλου: Ακούστε την τοποθέτησή του

Να θυμίσουμε ότι έντονη κριτική στον Μανόλο Χιμένεθ, κυρίως για το επιθετικό κομμάτι, έκανε και ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο γνωστός δημοιογράφος είπε χθες για την κατάσταση στην Ένωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο με ευθύνη του προπονητή της. Ο Χιμένεθ έχει βάλει προβλήματα στο μυαλό του που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτό επηρεάζει την ομάδα. Έχει κάτι κολλήματα που δεν έχουν εξήγηση και βλέπει ότι δεν του βγαίνουν».

Κετσετζόγλου και Τσακίρης προχώρησαν σε αυστηρή κριτική στον Χιμένεθ

Κετσετζόγλου και Τσακίρης προχώρησαν σε αυστηρή κριτική στον Χιμένεθ

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πασιφανές πως πρέπει να δουλέψει πράγματα μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ. Δεν κάνει τίποτα, έχει την μπάλα και δεν ξέρει να την κάνει. Έγινε στο Βόλο, έγινε και χθες. Η ΑΕΚ με αυτή την εικόνα μπορεί να ποντάρει μόνο στο ότι ο Παναθηναϊκός αυτοκτονεί για να βγει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για μια ομάδα».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Τσακίρη για τον Μανόλο Χιμένεθ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments