Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο που θέλει να εξαφανίσει από το internet

Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο που θέλει να εξαφανίσει από το internet
Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο της διάσημης Instagrammer κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις περισσότερο αγαπημένες παρουσίες του Instagram, με τις φωτογραφίες της να συγκεντρώνουν χιλιάδες like μέσα σε μόλις λίγα λεπτά! Ωστόσο η διάσημη Instagrammer, την οποία γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από το ριάλιτι My Style Rocks,  βασανίζεται από μία ιστορία που περιλαμβάνει ένα ροζ βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τον εν λόγω ροζ βίντεο που «καίει» την Ιωάννα Τούνη χωρίζεται σε τέσσερα αποσπάσματα και όπως η ίδια έχει δηλώσει, βρίσκεται χωρίς τη θέλησή της στο διαδίκτυο. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έχει καταβάλει δια μέσω της νομική οδού, το βίντεο φαίνεται πως δυστυχώς θα παραμείνει για πάντα στα άδυτα του διαδικτύου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που δεν λένε να το «κατεβάσουν».

Ιωάννα Τούνη: Τι δήλωσε για το ροζ βίντεο

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε ή ίδια η Τούνη σε συνέντευξη της. Η ίδια περιγράφει τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να κατεβάσει το ροζ βίντεο: «Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες. Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα. Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» συμπλήρωσε. «Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε».

Αρχικά το βίντεο είχε ανέβει σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς το βίντεο μεταφορτώθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες. Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει για την τύχη του ροζ βίντεο, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναρωτηθεί: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το έχουν δει, το έχουν ακούσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments