Video

Survivor spoiler 25/3: Νέος άγριος τσακωμός στους Μπλε

Survivor spoiler 25/3: Νέος άγριος τσακωμός στους Μπλε
Survivor spoiler 25/3: Φαίνεται πως θα υπάρξει ένταση μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας με αφορμή την αποχώρηση της Άννας Μαρίας.

Το νέο spoiler για το Survivor είναι εδώ, παρότι δεν έχουμε σήμερα επεισόδιο. Όπως είδαμε χθες, ο Σάκης, η Μαριαλένα, η Ελευθερία, ο Αλέξης και η Χριστίνα αρνήθηκαν να παίξουν στο αγώνισμα. Και αφού το δέχθηκε η παραγωγή, τότε αγωνίστηκε η γνωστή τριάδα: Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία. «H αλήθεια είναι ότι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν μπορούσα την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα τρία αυτά παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Για εμένα ό,τι πιο άτιμο και ανήθικο».

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουμε ομάδα. Έδειξαν τον χειρότερό τους εαυτό. Μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα και μετά από μια συζήτηση που κάναμε θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε χθες και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί», προσέθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

Επίσης, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24 Μαρτίου, ενώ υπήρχαν οι πληροφορίες ότι θα έφευγε η Χριστίνα Κεφαλά, τελικά αποχώρησε η Άννα Μαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» η Έλενα Πολυκάρπου, η αποχώρηση που είδαμε, θα είναι ανατρεπτική για τις ισορροπίες της Μπλε ομάδας. Ενώ, λοιπόν, τα πρώτα spoiler έλεγαν ότι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor είναι η Χριστίνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, δεν γυρνούσε στην Αθήνα αυτή η παίκτρια αλλά η Άννα Μαρία. Κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, φαίνεται πως θα υπάρξει ένταση μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας με αφορμή την αποχώρηση της Άννας Μαρίας. Ειδικότερα Τζέιμς και Μπάρτζης λογομαχούν. Και εκεί δημιουργείται το εξής ερώτημα: Έρχεται η ρήξη στη σχέση τους και θα τα βρουν ή είναι ένας άγριος τσακωμός που θα τους κάνει να «σπάσουν»;

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments